Groove 'n' Doom Fest
Μερικές από τις ανερχόμενες μπάντες της πόλης, αλλά και κάποιες παλιές καραβάνες!, από τον ευρύτερο χώρο του doom, του sludge και του stoner, συντονίζουν τη δράση τους για μια βραδιά γεμάτη σκότος και... γκρούβα!

Την Παρασκευή 12 Φλεβάρη, τα σπάνε στο An Club οι:

Supershooters
Oι Supershooters είναι ένα heavy rock συγκρότημα από την Αθήνα που σχηματίστηκε το 2010. Στα τραγούδια τους συνδυάζουν τα Sabbathικά riffs με grunge, punk και alternative εναλλαγές. Ηχογράφησαν το πρώτο τους demo με τίτλο "Down by the road" στα τέλη του 2010. Παράλληλα εμφανίζονταν σε διάφορα φεστιβάλ και μουσικές σκηνές της Αθήνας καθώς και στο φεστιβάλ Καραθώνα στο Ναύπλιο. Τέλη του 2012 το συγκρότημα ξεκίνησε ηχογραφήσεις για το ντεμπούτο δίσκο του. Το άλμπουμ με τίτλο ‘Black Realm’ κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2013 από την FM Records και την Ozium Records στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο αποσπώντας θετικές κριτικές. Αυτή τη περίοδο προετοιμάζουν το δεύτερο κατά σειρά album τους συνεχίζοντας ταυτόχρονα τις live εμφανίσεις τους.

https://www.facebook.com/Supershooters-126876520678509/?fref=ts
http://supershooters.bandcamp.com/

WIDOW PIT
Οι Widow Pit, είναι ένα Heavy/Psychedelic Rock ‘n’ Roll συγκρότημα από το Γαλαξίδι, την Αθήνα και το Τορίνο.
Με ήχο που πατάει στο heavy/doom/rock ύφος της δεκαετίας του '70 με το τρόπο που τον δίδαξαν οι Black Sabbath και οι άλλοι μεγάλοι της εποχής, ο οποίος φιλτράρεται μέσα από τη ψυχεδέλεια, τη μπλουζ έως και τη rocknroll/garage, και με μουσικούς με «πολλά χιλιόμετρα» στην ελληνική –και όχι μόνο- σκηνή (Rockin' Bones, Selefice, My Sound Projector, Rockuba, LoKruz κ.α.), οι Widow Pit είναι μία μπάντα που καταφέρνει κάθε φορά που της δίνεται «σανίδι» να κάνει (πολύ) αισθητή τη παρουσία της!

https://www.facebook.com/widowpit?__mref=message_bubble&_rdr=p
https://www.youtube.com/watch?v=dydtLIeB36M

Okwaho
Οι Okwaho σχηματίστηκαν το καλοκαίρι του 2013 από τον Γιώργο (κιθάρα και φωνή) και τον Μπάμπη (μπάσο), οι οποίοι έψαχναν τόσο απελπισμένα να βρουν ντράμερ που κατέληξαν στον Αντρέα. Κινούνται σε doom-sludge-stoner μονοπάτια με κοινωνικοπολιτικό αλλά ενίοτε και πιο προσωπικό στίχο. Τον Σεπτέμβρη του 2015 ηχογράφησαν το πρώτο τους ντέμο κι έκτοτε παίρνουν ζβάρνα τις πίστες.

https://www.facebook.com/OkwahoBand/?fref=ts
http://okwaho.bandcamp.com/album/live-recording-soundway-studios

Flesh of Gaia
Οι Flesh of Gaia δημιουργήθηκαν το 2014 μέσα σε ένα δωμάτιο και εξελίχθηκαν μέσα σε ένα στούντιο. Ο ήχος της μπάντας περιστρέφεται γύρω απο ό,τι σημαίνει ο όρος atmospheric sludge, αλλα δεν περιορίζεται εκεί. Κινείται από αργά post σημεία με καθαρα φωνητικά σε πιο doom/sludge ριφ με βρώμικα growls και heavy μπάσο.
Τα μελη των Flesh of Gaia είναι οι: Γιώργος (Drums), Kris (Mπάσο), Κώστας (Φωνή), Σωτήρης (Κιθάρα), Χάρης (Κιθάρα)

https://www.facebook.com/Fleshofgaiaband
https://www.youtube.com/watch?v=Ez3nkBQpyGI

Πόρτες: 21.00
Έναρξη: 21.30 ακριβώς
Είσοδος: 5 ευρώ

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured