Δελτίο Τύπου

The Dark Rags

Ducky Boyz

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5

Ώρα προσέλευσης: 21.00

Είσοδος:  5 ευρώ

Δύο εγχώρια συγκροτήματα, δίνουν ραντεβού στο stage του Ρομάντσο για ένα απλό και straightforward rock ‘n’ roll live! Πρόκειται για τους Dark Rags, οι οποίοι επιστρέφουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα μέσα από το δεύτερο LP τους με τίτλο “Paranoia Blues”, και τους Ducky Boyz, που στις αποσκευές τους έχουν την τελευταία τους κυκλοφορία με τίτλο “My Kind Of Fun”.

The Dark Rags

Οι Dark Rags είναι ένα garage/punk rock 'n' roll συγκρότημα από την Αθήνα, το οποίο σχηματίστηκε τον Μάιο του 2010, και έχει κυκλοφορήσει ένα EP, ένα single και δυο LP. Οι μουσικές τους επιρροές εκτείνονται από το garage/punk των 60's και το νεοϋορκέζικο punk rock 'n' roll των 70's, έως τη σκηνή της garage αναβίωσης της Αυστραλίας της δεκαετίας του 80 και τα σύγχρονα συγκροτήματα του είδους. Τον Δεκέμβριο του 2014 κυκλοφορήσαν το 2ο τους LP "Paranoia Blues" στην γαλλική Closer Records, για την προώθηση του οποίου έκαναν πολλές συναυλίες στην Αθήνα και στην επαρχία, είτε μόνοι τους είτε με άλλα συγκροτήματα, όπως οι Last Drive, Vibrators, Ex Hex κ.α.

Έχουν επίσης κυκλοφορήσει το “Drunken Angel” EP (2010), ένα ομότιτλο album, S/T – (2011) και ένα single, “Underground” (2012). 

Στα άμεσα σχέδια τους είναι κυκλοφορία ενός νέου EP.

https://www.facebook.com/The-Dark-Rags-186378281378404/

http://thedarkrags.bandcamp. com/

https://www.youtube.com/watch? v=ekVQFYjITS4

Ducky Boyz

Οι Ducky Boyz είναι μία psychobilly, surf-punk μπάντα από την Αθήνα που πρωτοεμφανίστηκε το 2002. Μετά από αρκετά live και 2 demos, κυκλοφορούν το πρώτο τους album “No Regrets”, το 2005, στην ελληνική ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία Blind Bastard Records.

Το 2008 σε συνεργασία με την ίδια δισκογραφική, κυκλοφορούν το 7” single “Near Death Experience”. Παραγωγός η εταιρεία Mad Dog Recordings, η οποία ανήκει στον τραγουδιστή των Meteors, Paul Fenech.

Έχουν δώσει συναυλίες μαζί με συγκροτήματα όπως οι The Meteors, Mad Sin, The Last Drive, The Monofones και Hillibilly Moon Explosion. Το 2009 ταξιδεύουν στην Κωνσταντινούπολη για ένα live στο Dogz Star club, και έπειτα στην Ελβετία για μια mini περιοδεία 4 ημερών, με live σε 3 πόλεις. Το 2013 κυκλοφορούν σε βινύλιο το “Making it worse” με 3 extra ακυκλοφόρητα tracks, στην Labyrinth of thoughts. Tον Δεκέμβρη του 2014 κυκλοφόρησαν, στην ίδια δισκογραφική, τρία νέα κομμάτια σε ένα 7” EP με τον τίτλο “Μy kind of fun”, σε περιορισμένα αντίτυπα. Το συγκρότημα αποτελείται από τους: Haris G (κιθάρες, φωνή), Lefteris aka Rat: (μπάσο, φωνή), Panos M (κιθάρες) και Kostas P (ντραμς).

https://www.facebook.com/TheDuckyBoyz/  

https://myspace.com/theeduckyboyz  

http://theduckyboyz.bandcamp.com/   

 

 

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured