Δελτίο Τύπου

 

Μετά την μεγάλη ανταπόκριση του κοινού στο κάλεσμα για μία συναυλία αφιερωμένη στον Θάνο Ανεστόπουλο ανακοινώθηκε μόλις και δεύτερη ημέρα συναυλίας στην Τεχνόπολη μία μέρα μετά, και συγκεκριμένα την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου. Συμμετέχουν και πάλι οι: Διάφανα Κρίνα, Γιάννης Αγγελάκας, The Last Drive, Αλκίνοος Ιωαννίδης.

Και στις δύο συναυλίες θα κυκλοφορήσει σε 1000 συλλεκτικά αντίτυπα το νέο βιβλίο του Θάνου Ανεστόπουλου με ποιήματα και σχέδιά του από τις εκδόσεις bibliotheque. Όλα υπογεγραμμένα με αφιέρωση από τον ίδιο.

 

 “ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΛΕΙ”

ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ, THE LAST DRIVE, ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΧΩΡΟΣ: ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ (ΓΚΑΖΙ)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΠΕΜΠΤΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 20.00

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 10 ΕΥΡΩ (ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ) / 12 ΕΥΡΩ (ΤΑΜΕΙΟ)

ΔΙΑΘΕΣΗ: TICKET HOUSE KAI KAΤΑΣΤΗΜΑΤΑ PUBLIC / SEVEN SPOTS / ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ / ΙΑΝΟΣ / MEDIA MARKT / RELOAD – ONLINE ΣΤΟ WWW.VIVA.GR

“…Τώρα που τίποτα δεν έχει απομείνει

Μένει να βρούμε την ζωή μας ξανά.

Έλα να κάνουμε ένα ωραίο πανηγύρι

Πάνω απ αυτή την άβυσσο, που χάσκει για μας…”

Μια μεγάλη συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι. Μια μουσική γιορτή για την αγάπη, την υγεία, τη φιλία και την αλληλεγγύη.

Αφορμή για αυτήν την υπέροχη και αναπάντεχη μουσική συνάντηση είναι ο Θάνος Ανεστόπουλος ο οποίος, στην προσωπική μάχη που δίνει κατά του καρκίνου, απευθύνθηκε στους μουσικούς του φίλους με σκοπό να διοργανωθεί μια συναυλία που θα επαληθεύσει τον τίτλο του τελευταίου δίσκου των Διάφανων Κρίνων, “...Και Η Αγάπη Πάλι Θα Καλεί!”

Οι φίλοι ανταποκρίθηκαν και το αποτέλεσμα είναι η επανασύνδεση των ΔΙΑΦΑΝΩΝ ΚΡΙΝΩΝ, για μία βραδιά και μετά από επτά ολόκληρα χρόνια απουσίας, που με πλήρη την αρχική τους σύνθεση θα συναντήσουν τον ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΑΚΑ, τους LAST DRIVE και τον ΑΛΚΙΝΟΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ συνθέτοντας ένα ονειρικό line-up για αυτή τη μεγάλη μουσική βραδιά με κεντρικό άξονα την αγάπη και την ίδια τη ζωή!

Τραγουδάμε για όσα δεν πήγανε ποτέ χαμένα και για τον “Θάνατο που Δεν θα Εχει Πια Εξουσία”. Σας προσκαλουμε για να γιορτάσουμε την ζωή και την επιθυμία για αυτήν με κάποιους απ τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες που σημάδεψαν και σημαδεύουν τις ψυχές μας όλα αυτά τα χρόνια. Η μουσική είναι αγάπη. Και η αγάπη μπορεί να θεραπεύσει και να νικήσει τα πάντα.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00 και τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στην προπώληση και 12 ευρώ στο ταμείο.

Διάθεση: Ticket House, καταστήματα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Ιανός, Reload, Media Markt, και το www.viva.gr

 

{youtube}AfxaMstn2DQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured