Δελτίο Τύπου

marietta_fafouti_homemade_joy1_res

Το 2010 κέρδισε κοινό και κριτικούς με τον πηγαίο αυθορμητισμό της και τον ποπ ρομαντισμό του ντεμπούτο album της, «Try A Little Romance». Ενάμιση χρόνο μετά η Μαριέττα Φαφούτη επέστρεψε δριμύτερη με το πολυαναμενόμενο δεύτερο album της, που έχει τίτλο «Homemade Joy». Με σύμμαχο ένα ξόρκι από το νέο της δίσκο κατέκλυσε το ραδιόφωνο με το νέο της single «Kookoobadi», το οποίο διαδέχτηκε επάξια το «Don’t stop». Τι έμεινε λοιπόν; Να διαδώσει μαζί με τη μπάντα της το μυστικό της «Σπιτικής Xαράς» μέσα από ένα δροσερό, φρέσκο και ελπιδοφόρο καλοκαιρινό tour!

Το μικρό κορίτσι που είχαμε συναντήσει στο πρώτο album έχει γίνει πια γυναίκα και χορεύει από disco και soul μέχρι μουσικές που θα μπορούσαν να έχουν βγει από γουέστερν. Πάνω απ’ όλα όμως χορεύει ποπ όπως τη νιώθει στην καρδιά της και αφήνοντας πάντα να διαφαίνεται η αδυναμία της στα μιούζικαλ και τις μουσικές των ‘60s και ‘70s.
Στις καλοκαιρινές συναυλίες, η Μαριέττα και η μπάντα της θα μοιράζονται με το κοινό όχι μόνο τραγούδια και από τους δύο δίσκους της, αλλά και διασκευές αγαπημένων τραγουδιών. Σε πείσμα της γενικής μαυρίλας και κατήφειας των ημερών παραδίδουν απλά μαθήματα αισιοδοξίας. Η συνταγή είναι απλή: ήλιος, καλοκαίρι, αγαπημένα πρόσωπα και μουσική!
Το νέο album της Μαριέττας Φαφούτη «Homemade Joy» κυκλοφορεί από την Inner Ear Records, σε παραγωγή του Θοδωρή Ζευκιλή.

Συμμετέχουν:
Ευαγγελία Ξυνοπούλου: Φωνητικά, Κρουστά,
Εύη Κουρτίδου: Φωνητικά, Ακουστική Κιθάρα
Κώστας Χαλιώτης: Ντραμς,
Θοδωρής Ζευκιλής: Μπάσο, Φωνητικά,
Δημήτρης Σιάμπος: Κιθάρες
Γιώργος Ζαρέας: Τρομπόνι,
Γιάννης Παξεβάνης: Ήχος
www.mariettafafouti.com
www.inner-ear.gr

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ
Ώρα έναρξης : 22.00
Τιμή εισιτηρίου : 5 €

Stage Musicafe
Λεωφόρος Αλέξανδρου Φλέμινγκ 1 - Ραφήνα
Τηλ: 22940-28310, 6932-636514

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured