Δελτίο Τύπου

Wise_Lines_56

Ένα live – party των Wise Lines με αφορμή την κυκλοφορία του “Callin’ Out” ep, με τη συμμετοχή των πρωτοεμφανιζόμενων Ιce Eyes. Μετά και πριν το live, party με dj set από τους Manal Say και Harry Vulture.


Wiselines

Ο Θοδωρής Σουρβίνος (φωνή, κιθάρα), η Νίκη Παπαγιάννη (φωνή) και ο Αντώνης Γέωργου (keyboards, programming) ξεκίνησαν το 2010 να δημιουργούν σύγχρονα pop τραγούδια με έντονο το ηλεκτρονικό υπόβαθρο και τα beats στην παραγωγή τους. Στη συνέχεια προστέθηκαν το 2011 και δύο ακόμα μουσικοί - ο Γιώργος Στασινόπουλος στα drums και ο Δημήτρης Φλωράτος στην κιθάρα - για να γίνουν πλέον μια πλήρης δυναμική live μπάντα.
 
Πιστεύουν ότι δεν έχουν άμεση σχέση με κάποια συγκεκριμένη «σκηνή», απλά τους αρέσει να πειραματίζονται με ήχους γνώριμους που τους εξελίσσουν καθημερινά. Τα σχόλια που έχουν αποσπάσει είναι πολύ κολακευτικά και οι κυκλοφορίες αλλά και οι συναυλίες τους (με την συμβολή video graphics specialists) επιβεβαιώνουν όλους όσους τους θεωρούν μια μπάντα που αξίζει κάποιος να ακούσει…αλλά και να δει!
 

opening act: Ice Eyes
 

Η μουσική των πρωτοεμφανιζόμενων Ice Eyes χαρακτηρίζεται από όμορφες μελωδίες, απόκοσμη ατμόσφαιρα, αντιδραστικούς ρυθμούς, διαβολικά μπιτ και ιδιοφυείς ανατροπές. Οι Ice Eyes γράφουν τραγούδια που μπορούν να ορίσουν την επιστροφή στην καλή ηλεκτρονική μουσική!

http://soundcloud.com/​ice_eyes
https://www.facebook.com/​pages/ice_eyes/​175289549242326?ref=ts

Six d.o.g.s (Αβραμιωτου 6-8 Αθηνα)

Visuals by ShiftPlusSlash

Aftershow party Djs: Manal Say, Harry Vulture

Πέμπτη 5 Απριλίου στις 22:00

ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ευρώ

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured