Δελτίο Τύπου

Misususe

Η Spinalonga Records και η Puzzlemusik παρουσιάζουν την ζωντανή εκτέλεση του νέου άλμπουμ των Misuse στο Bios, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου.
Μετά από πολλά live στην Ελλάδα με ονόματα της ελληνικής σκηνής αλλά και και του εξωτερικού (όπως Mogwai, Silver Mt. Zion, Cripple Black Phoenix, Piano Magic κ.α.) οι Misuse παρουσιάζουν το δεύτερο τους άλμπουμ με τίτλο April.

 Ο όρος post-heavy rock, που είχε επιλεγεί για να περιγράψει το ντεμπούτο άλμπουμ των Misuse, αποδείχτηκε ανεπαρκής για να περιγράψει τον ιδιαίτερο κιθαριστικό ήχο των Misuse που εμπλουτίζονταν από έγχορδα και διάφορα ασυνήθιστα πληκτροφόρα. Το συγκρότημα έχει εξελιχθεί και ο ήχος τους έχει διαφοροποιηθεί αισθητά: ο κιθαριστικός ήχος παραμένει, αλλά έχουν προστεθεί πολλά ηλεκτρονικά στοιχεία (iOS applications, drum machines, samplers, loopers) ως συνθετική αντίληψη και κατεύθυνση πια, με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν ένα άλμπουμ, που ενώ είναι τελείως διαφορετικό από το ντεμπούτο τους, ταυτόχρονα ακούγεται οικείο.
Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, οι Misuse παρουσιάζουν το April ζωντανά, παίζοντας και κάποια παλιά κομμάτια που έχουν ξεχωρίσει.


Είσοδος: 6 Ευρώ
Ώρα Έναρξης: 22.30

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured