Δελτίο Τύπου

Logout

Η Inner Ear καλωσορίζει το φθινόπωρο με την παρουσίαση δύο ολοκαίνουριων album σε ένα μοναδικό live. Οι Θεσσαλονικείς Your Hand In Mine μετά από καιρό επισκέπτονται την Αθήνα για να παίξουν ζωντανά το ολοκαίνουριο album τους “The Garden Novels” που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα. Tην ίδια βραδιά ο LogOut θα εκτοξεύσει τις χάρτινες σαΐτες του, που είναι έτοιμες για την παρθενική τους πτήση, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά ζωντανά το ντεμπούτο του, “Paper Plane Flight Recorder”, που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες.

Με δεδομένη την αγάπη τους για τα ακουστικά όργανα, τη νορμανδική φολκ και τους πλανόδιους μουσικούς, οι Your Hand in Mine ταξιδεύουν όπως πάντα με μια μικρή μουσική «οικοσκευή» που περιέχει τη συλλογή τους (που συνεχώς μεγαλώνει) από συνηθισμένα και ασυνήθιστα όργανα και συσκευές και εμπλουτίζουν την ορχήστρα τους με νέα ηχοχρώματα, παίζοντας τη γνώριμη, έντονα προσωπική, νεορομαντική μουσική τους. Με το καινούριο album τους “The Garden Novels”, ο Μάνος Μυλωνάκης και ο Γιώργος Παπαδόπουλος εξερευνούν τα μυστικά και τα θαύματα του κήπου, επιχειρούν μια διαδρομή στο υποσυνείδητο, συναντούν φανταστικούς ήρωες και αφουγκράζονται τις ιστορίες τους.

Τα τραγούδια του LogOut μέχρι πρότινος διοχετεύονταν κυρίως στο  συγκρότημα The Place Within, ενώ από πέρσι έχει αρχίσει να κάνει σόλο εμφανίσεις, με την τεχνική του live-looping.  Στο παρελθόν έχει συμμετάσχει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις, επενδύοντάς τες μουσικά, είτε ζωντανά, είτε με προηχογραφημένη μουσική. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά έχει τον τίτλο «Paper Plane Flight Recorder» και είναι μια σειρά από home recordings, με βασικούς πρωταγωνιστές τη φωνή και την κλασική κιθάρα, τα οποία έγραψε και ηχογράφησε μόνος του.

Η βραδιά αναμένεται ακουστική με έντονα στοιχεία φολκ και ρομαντικής μελαγχολίας όμως ακριβώς ταιριάζει στις Κυριακές του φθινοπώρου.  Η είσοδος θα είναι 10 € και ευχόμαστε να σας δούμε όλους στο Six d.o.g.s, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 21:00.

www.yourhandinmineband.com
http://logoutrecordings.blogspot.com
www.inner-ear.gr


Six D.o.g.s: Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, 105 51, Αθήνα
T: (+30) 210.3210510

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured