Δελτίο Τύπου

Matissesdf

 

Oι Matisse δημιουργήθηκαν το 2000 και από τότε έχουν ξεχωρίσει με τους ιδιαίτερους ήχους τους, τις ευφάνταστες μελωδίες αλλά και τη μεγάλη απήχηση που έχουν στο ελληνικό κοινό. Έχουν εμφανιστεί, μεταξύ άλλων με τους Kaiser Chiefs και τους Puressence ενώ το 2005 άνοιξαν το Rockwave Festival  για τους Garbage και Marilyn Manson. Το 2007 συμμετείχαν στο FlyBeeyond Festival μαζί με την Tori Amos, τους James και τους Air. Μετά την αποχώρηση του Άλεξ Καββαδία και την επιστροφή του αυθεντικού τους τραγουδιστή Άρη Σιαφά, οι Matisse βρίσκονται ήδη στη διαδικασία ηχογράφησης του 4ου τους δίσκου.
Το live των Matisse θα ανοίξουν οι Ειρήνη Δούκα και ο Greggy K, ένα νέο project με απροσδόκητα μουσικά παντρέματα, μελωδίες που συναρπάζουν και κιθαριστικές εξάρσεις, 60’s επιρροές, glam rock, εναλλακτικούς ήχους ακόμη και nuevo tango.
Στις 22.00

 
Floral > Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων | Τ: 210 3800070 | E: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. |www.floralcafe.gr

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured