Δελτίο Τύπου

toni_sfinos

Πόσο κοντά μπορεί να φτάσει ο ανθρωπος στην τέχνη και να την απογειώσει; Πώς μπορεί να οριστεί η τελειότης μέσα από το λάρυγγα, το φάρυγγα, το ανάστημα ενός άνδρα; Ενός καλλιτέχνη…. Ο  ζωντανός θρύλος της παγκόσμιας showbiz είναι πια κοντά μας και η τιμή μας τεράστια να τον υποδεχτούμε, το δέος ανυπέρβλητο, η συγκίνηση τρομακτική….το ρίγος διαπεραστικό όπως το φλογερό βλέμμα του….Tonis Sfinos…. Ο καταρράκτης της έντασης εί ναι πια πολύ κοντά…Έλληνας στην καταγωγή, στην καρδιά, στο αγέρωχο περπάτημα του, ο Tonis  (Αντώνης Σφηνόπουλος) γεννήθηκε μια μέρα του Οκτώβρη στα Καλάβρυτα και οι Μοίρες, ως θηλυκά κι αυτές, ήταν παραπάνω από απλόχερες μαζί του. 

Τα ταλέντα του αμέτρητα, η μουσική έγινε η πρώτη και δεύτερη ερωμένη του, οι νότες το φανατικό χαρέμι του. Μικρή η χώρα για να αντέξει την πολυσχιδή προσωπικότητά του, η εποχή δύκολη  για να ξεδιπλωθεί  το ταλέντο.. Ο Τόνης, καινοτόμος,  πρωτοπόρος λάτρης και  εκφραστής της ελληνικής μουσικής κουλτούρας, διέσχισε τον Ατλαντικό με μια χούφτα δολάρια και έδεσε στο Τορόντο όπου εργάστηκε ως τζούνιορ εκχιονιστής σε αλατιέρες δρόμων. Η επιτυχία δεν άργησε να έρθει… Καναδάς, Βέγκας, Τέξας parties, L.A. .. Βόρειοι και Νότιοι υποκλίθηκαν στα σόου των 60’s, 70’s…σέικ, τουίστ, μποσανόβα, χείμαρρος ήχων που πλημμύρισαν τα αμερικάνικα σπίτια και κλάμπ. Κι ύστερα, μια glitter εποχή των 80’s ανήμπορη να απορρίψει το μεγαλείο του ειδώλου, τον κατακτητή της γυναικείας υπόστασης, τον τυφώνα της λεβάντας.

Η πορεία του αύξουσα και ανοδική, 30 χρόνια ασταμάτητης και ξέφρενης διασκέδασης, μυθικά σόου στα μεγαλύτερα θέατρα, prive parties  με την αφρόκρεμα της κάθε εποχής , ενώ στο Studio 54 υπάρχουν φωτογραφίες του επονομαζόμενου Tonis the Greek ακόμα και σήμερα. Μια περσόνα μαγική, ένας international playboy,  που αν και γεύτηκε κάθε μορφή επιτυχίας και ηδονής, αποφάσισε να γυρίσει στις ρίζες του και να πασπαλίσει με τη χρυσόσκονή του την Ελλάδα.  Είναι άραγε έτοιμη η Ευρώπη για το μεγαλείο του Λουδοβίκου των Καλαβρύτων;  Ποια είναι τα σχέδια του για όλους εμάς; Σε ποια αναπάντεχα μονοπάτια ηδονής θα μας οδηγήσει ο ηγέτης  της μουσικής; Δεν είναι μόνο η αλαβάστρινη προσωπικότητα, το σμιλεμένο από τις εμπειρίες της ζωής κορμί, το διαπεραστικό ηλεκτροφόρο βλέμμα που προκαλεί πανικό και θύελλα στα πλήθη και στα ήθη ακόμα και πίσω απο τα μαύρα γυαλιά…Δεν είναι μόνο η κρυστάλλινη φωνή, η 24ων καρατίων λάμψη, το άγγιγμα του Μίδα που περικλειει ένα κοφτερό μυαλό και μια αξεπέραστη γοητεία….

Είναι ο ημίθεος που κυκλοφορεί ανάμεσά μας, ο πρίγκιπας του πάθους, ο οργασμός της επιτυχίας, το αβυσσαλέο αρσενικό, η αδυσώπητη έκφραση της τέχνης, ο βασιλιάς στο ανάκτορο της διασκέδασης και της γοητείας…ένας καλλιτέχνης της ζωής…. Η έσχατη στιγμή έφτασε και ήδη γράφεται στην ιστορία…Κυρίες και κύριοι… με τρεμάμενη φωνή, με ανυπομονησία και απερίγραπτο δέος, έχουμε την τιμή να σας παρουσιάσουμε τον έναν, το αριστούργημα της πλάσης,  τον υπέρτατο άνδρα, τον πρωταθλητή στο ρινγκ της τέχνης, τον επιβήτορα της μουσικής, τον International  Playboy….. Toni Sfino!!!!Ladies and gentlemen….Tonis has entered the building!!!

ΣΑΒΒΑΤΟ 15/10 κ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ @ Κοο-Κοο
Ώρα 22:30

Είσοδος 12€ με ποτό

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured