Στις 13 Απριλίου στο Gazarte το Τα-ρι-ρα, όπως ονομάζεται ο νέος δίσκος της Ελένης Τσαλιγοπούλου, θα λάβει live ταυτότητα και σε αυτό εκτός από την εξαιρετική της μπάντα θα βοηθήσει και μία ομάδα από εκλεκτιούς καλεσμένους.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο καινούργιο της album παρουσιάζει για πρώτη φορά τραγούδια πάνω σε δικές της μουσικές. Είχε την τύχη μέχρι τώρα να τραγουδήσει τραγούδια των  πιο σημαντικών σύγχρονων της συνθετών. Το «Τα-ρι-ρα» είναι η πρώτη της συνθετική απόπειρα, γεμάτη τόλμη, αγάπη και ειλικρίνεια.

Δίπλα της βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή μερικοί από τους σπουδαιότερους σύγχρονους τραγουδοποιούς που της χάρισαν λόγια που ολοκλήρωσαν τα οχτώ τραγούδια του νέου της cd.

Ο Νίκος Ζούδιαρης, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Παύλος Παυλίδης, ο Vassilikos. Κάποιοι απ’ αυτούς έγραψαν για πρώτη φορά στίχους πάνω σε ξένη μελωδία. Μαζί τους και δύο από τους σημαντικότερους στιχουργούς του ελληνικού τραγουδιού, εκφραστές δύο διαφορετικών γενιών: o Θοδωρής Γκόνης και ο Νίκος Μωραίτης.

Οι Νικος Πορτοκάλογλου, Νίκος Ζούδιαρης, Φοίβος Δεληβοριάς, Παύλος Παυλίδης και Βασιλικός, θα ανέβουν στην σκηνή με την Ελένη για μια μοναδική βραδιά με τα τραγούδια του “Τα-ρι-ρα» αλλά και αυτά που αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια από τις φωνές τους!


Gazarte -(Βουτάδων 32-34 Γκάζι 210-3460347)
Είσοδος: €15, €20, €25 και €30
Έναρξη: 9.30 το βράδυ

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured