avopolis.team

Συντονιστείτε από νωρίς σήμερα στο Avopolis Radio (www.avopolisradio.gr). Παίζουμε κομμάτια από τα νέα άλμπουμ την εβδομάδα κυκλοφορίας τους, όχι απαραίτητα τα singles, διαμαντάκια από κλασικά ή μη άλμπουμ, που δεν έγιναν ευρέως γνωστά όταν κυκλοφόρησαν, διασκευές που δεν θα ακούσετε πουθενά αλλού. Ακούμε ξανά όλη τη δισκογραφία αγαπημένων καλλιτεχνών και επιλέγουμε κομμάτια που δεν έχουν ακουστεί, αλλά θα μπορούσαν να είναι κλασικά. Όλη μέρα, επιλογές από indie, soul, pop, folk, electro, αλλά και εκπομπές που πλέον έχουν φανατικούς ακροατές.

Η μεσημεριανή εκπομπή Brotherhood on Air, με τους Δημήτρη Λιλή και Ζώη Χαλκιόπουλο, ξεκινάει λίγο μετά τις 12:00 και μέχρι τις 14:00. Με το δικό τους, ιδιαίτερο στυλ, και μπόλικο fun (αλλά και fan) παρουσιάζουν νέες κυκλοφορίες, αλλά και κομμάτια πριν καν κυκλοφορήσουν, σχολιάζουν την επικαιρότητα και για πολλούς (από εμάς) είναι το καθημερινό κόλλημα... Τα παιδιά όλη την εβδομάδα θα έχουν πληροφορίες για το secret gig του Lumiere, κατά κόσμον Θανάση Χριστοδούλου. Το Σάββατο 14 Μαίου, στις 7 το απόγευμα, αναμένουμε το μυστικό κονσέρτο του: οι λεπτομέρειες σχετικά με την τοποθεσία θα γίνουν γνωστές μόνο μέσω email (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Από τις 18:00 και μέχρι τα μεσάνυκτα σήμερα, ξεκινάει το γνωστό σερί που αγαπάμε:

18:00-20:00 Right On, με τον Δημήτρη Ρήγα και τη Lola
Low Bap meets goth rock και boom bap meets post punk new wave (θα λέγαμε 20 χρόνια πριν). Τι δουλειά έχει ένας λάτρης της soul & funk που μεγάλωσε κάνοντας φιγούρες breaking στην αυλή του σχολείου και μια πρώην gothoύ, eternal indie-ροκού και αθεράπευτη disco queen;

20:00-22:00 Soundsnack με τη Γεωργία Πατσίκα
Δύο ώρες γύρω από τη μουσική και για τη μουσικη γύρω μας. Επιλέγει μουσική που αξίζει και δεύτερη ακρόαση από την αγγλόφωνη ελληνική σκηνή και το εξωτερικό. Δισκογραφικά νέα, ενημέρωση για τα μουσικά events.

22:00-00:00 Παρεμβολές, με τον Νίκο Λυμπερόπουλο
Δίωρο μουσικών παρεμβάσεων το οποίο στοχεύει σε μέρες λιγότερο άχρωμες. Μία περιήγηση στον ευρύτερο χώρο του rock και της ηλεκτρονικής μουσικής, χωρίς να αποκλείεται η περιστασιακή παρείσφρηση και άλλων ειδών μουσικής.

Μείνετε συντονισμένοι στην παρέα του www.avopolisradio.gr! Ένα ραδιόφωνο ζωντανό, με ένα ευρύ φάσμα ήχων, χωρίς τα κλασικά 100 κομμάτια να εναλλάσσονται, τις playlist όπως έχουν "κακοποιηθεί" στην Ελλάδα, ένα ραδιόφωνο διαφορετικό, όπως εμείς, οι άνθρωποι του Avopolis και οι λάτρεις της μουσικής, θα θέλαμε να έχουμε...

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured