H Meryl Streep δε βαριέται να σπάει ρεκόρ στα Όσκαρ

Κερδίζει τον ίδιο της τον εαυτό και έχει αφήσει δεύτερους Katherine Hepburn και Jack Nicholson.

Η Meryl Streep έχει τις περισσότερες υποψηφιότητες Όσκαρ στην ιστορία του θεσμού, και η φετινή της υποψηφιότητα για την ταινία “The Post” την πάει ακόμα ένα βήμα πιο μπροστά.

Συγκεκριμένα, η Streep φέτος παρέλαβε την 21η υποψηφιότητά της, και έτσι πέρασε μπροστά από τους Katherine Hepburn και Jack Nicholson που είναι στην δεύτερη θέση με 12 υποψηφιότητες ο καθένας.

Η Streep είχε ήδη σπάσει το ρεκόρ των υποψηφιοτήτων, και με αυτή για το “The Post”, όπου υποδύεται την ιδιοκτήτρια της εφημερίδας The Washington Post, "νίκησε" και τον εαυτό της, ο οποίος είχε έτσι και αλλιώς την κορυφή στη σχετική λίστα. 

Παρόλες τις 21 υποψηφιότητές της, η Streep, έχει κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο μόλις 3 φορές για τις ταινίες Kramer vs. Kramer (1979), Sophie's Choice (1982), και το The Iron Lady (2011).

Στα φετινά Όσκαρ συναγωνίζεται τις ερμηνείες των Sally Hawkins για το The Shape of Water, της Frances McDormand για το Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, της Margot Robbie για το I, Tonya και της Saoirse Ronan για το Lady Bird. 

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α’ προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman

 

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured