Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του πολυαναμενόυμενου Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου, στο οποίο και πρωταγωνιστεί η αγαπημένη συνεργάτιδά του επί χρόνια, η λαμπερή Emma Stone.

Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Alasdair Gray από το 1992, ταινία βρίσκει τους Λάνθιμο και Stone να συνεργάζονται ξανά έπειτα από το The Favourite του 2018. Στο trailer βλέπουμε ένα ονειρικό φόντο με ζωηρά χρώματα, με glimpses της Stone και των συμπρωταγωνιστών της, Willem Dafoe, Mark Ruffalo, Ramy Youssef και Jerrod Carmichael. Christopher Abbott, Margaret Qualley και Kathryn Hunter συμμετέχουν επίσης στην ταινία.

Η Stone ερμηνεύει τη Bella Baxter, μια γυναίκα που έχει αναστηθεί αφού πρώτα έχει πεθάνει, επαρχόμενη στη ζωή από τον επιστήμονα Dr. Godwin Baxter, που ερμηνεύει ο Dafoe. Διψασμένη για ελευθερία και αυτονομία στη νεοαποκτηθείσα ζωή της, Baxter το σκάει μαζί με τον Duncan Wedderburn (Ruffalo), ξεκινώντας μια συναρπαστική περιπέτεια ανά τον κόσμο. Η υπόθεση της ταινίας όπως ήταν αναμενόμενο, θυμίζει σε πολλούς αυτή του Frankenstein.

Σε σκηνοθεσία Γιώργου Λάνθιμου και σενάριο του Tony McNamara, το Poor Things αποτελεί μια παραγωγή του ίδιου του Λάνθιμου, όπως και των Stone, Dave McCary, Ali Herting, Ed Guiney και Andrew Lowe.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο φθινόπωρο, στις 8 Σεπτεμβρίου.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured