Την Κυριακή 28 Μαΐου αναμένεται να μας πει αντίο για πάντα το, με τη σειρά-φαινόμενο του ΗΒΟ να έχει καταφέρει μέσα από την τελευταία της σεζόν να γράψει τηλεοπτική ιστορία. Και σύμφωνα τώρα με συνέντευξη που έδωσε ο συνθέτης Nicholas Britell στο Variety, το τελευταίο επεισόδιο της σειράς αναμένεται να έχει διάρκεια 90 λεπτών, περίπου δηλαδή όσο μια ταινία.

«Είναι 90 λεπτά», δήλωσε συγκεκριμένα. «Είναι ένα τεράστιο επεισόδιο – σαν μια ταινία».

Η τέταρτη σεζόν της σειράς που αγαπήθηκε όσο λίγες και έχει αποκτήσει cult following όμοιο με αυτό σειρών όπως τα Sopranos, Six Feet Under και Mad Men, έχει υπάρξει μέχρι στιγμής η πιο πετυχημένη της, με ένα τεράστιο plot twist στο τρίτο επεισόδιο να φέρνει τα πάνω κάτω στην οικογένεια Roy.

Έχοντας ήδη αποσπάσει το βραβείο Outstanding Drama Series στα Emmys, το Succession αναμένεται και φέτος να σηκώσει πολλά από τα σχετικά αγαλματίδια, με τους πρωταγωνιστές του, Kieran Culkin και Jeremy Strong, να είναι ήδη φαβορί για το βραβείο στην κατηγορία lead actor. Η Sarah Snook από την άλλη καταχωρήθηκε φέτος για πρώτη φορά στην κατηγορία lead drama actress και θεωρείται και η ίδια μεγάλο φαβορί.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured