Τη μεγάλη επιστροφή του αγαπημένου Black Mirror γνωστοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης το Netflix, με την 6η σεζόν της σειράς να αναμένεται να προβληθεί στην πλατφόρμα τον ερχόμενο Ιούνιο. Μαζί με την ανακοίνωση της επιστροφής του δυστοπικού thriller series του Charlie Brooker, ήρθε φυσικά και το σχετικό teaser.

Έτσια, το Black Mirror Season 6 φαίνεται πως θα ακολουθεί τη γενική φόρμα επεισοδίων και των προηγούμενων σεζόν, χωρίς φυσικά να γνωρίζουμε περαιτέρω πληροφορίες για το plotline. Αυτό που γνωρίζουμε ωστόσο δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι στην επιστροφή της σειράς θα δούμε και τους Aaron Paul, Josh Hartnett και Annie Murphy, οι οποίοι εμφανίζονται στο teaser.

Στο cast περιλαμβάνονται επίσης οι λαμπεροί Kate Mara, Salma Hayek Pinault, Micheal Cera, Anjana Vasan, Auden Thornton, Ben Barnes, Clara Rugaard, Daniel Portman, Danny Ramirez, Himesh Patel, John Hannah, Monica Dolan, Myha’la Herrold, Paapa Essiedu, Rob Delaney, Rory Culkin, Samuel Blenkin και Zazie Beetz.

Δείτε το teaser του Black Mirror Season 6 πριν από την πρεμιέρα του το καλοκαίρι, πιο κάτω.

Η προηγούμενη σεζόν του Black Mirror προβλήθηκε πίσω στο 2019, με τον Brooker να συνδημιουργεί την επόμενη χρονιά ένα comedy special για το Netflix με τίτλο Death to 2020.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured