Την προβολή του trailer της κατασκοπευτικής σειράς Citadel ανέβαλε η Amazon Prime Video, έπειτα από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, που στοίχησε τη ζωή σε 47 μέχρι στιγμής νεαρά σε ηλικία άτομα, αφήνοντας πίσω και δεκάδες τραυματίες.

Αν και οι λεπτομέρειες για την υπόθεση της τηλεοπτικής σειράς είναι περιορισμένες, οι πρώτες εικόνες που είχαν δοθεί στη δημοσιότητα τον περασμένο Φεβρουάριο, παρουσίαζαν τους πρωταγωνιστές αυτής, Priyanka Chopra Jonas και Richard Madden, σε έναν χώρο που θυμίζει το εσωτερικό πολυτελούς επιβατικού τρένου.

Το trailer της σειράς, που θα κυκλοφορούσε την Τετάρτη, εκτιμάται πως περιλαμβάνει σκηνές ενός σιδηροδρομικού δυστυχήματος, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Variety.

Το πρωί της Τετάρτης, η Prime Video ανακοίνωσε σε press event: «Από σεβασμό προς τη διεθνή κοινότητα και λόγω των συγκλονιστικών έκτακτων νέων από την Ελλάδα, αναβάλλουμε την προβολή του επίσημου τρέιλερ του Citadel».

Η πλατφόρμα streaming αναμένεται να ανακοινώσει νέα ημερομηνία για την κυκλοφορία του trailer, μέσα στις επόμενες ημέρες.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured