Ματαιώνονται και επίσημα η τελετή έναρξης, οι εκδηλώσεις και οι συναυλίες του 25ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του τριήμερου εθνικού πένθους που κηρύχθηκε μετά την ανείπωτη τραγωδία που συντελέστηκε στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου.

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από τον λογαριασμό του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στο Facebook, την ανάρτηση του οποίου μπορείτε να διαβάσετε πιο κάτω.

Σημειώνεται πως δεκάδες παραστάσεις και συναυλίες έχουν ακυρωθεί μέχρι στιγμής στα πλαίσια του δυστυχήματος, που μέχρι στιγμής έχει κοστίσει τη ζωή σε περισσότερους από 38, νέους στην πλειοψηφία τους ανθρώπους.

Η ανακοίνωση του φεστιβάλ:

«Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ματαιώνει την αυριανή τελετή έναρξης, τις εορταστικές εκδηλώσεις και τις συναυλίες που είχαν προγραμματιστεί στο πλαίσιο του 25ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης συμμετέχοντας στο τριήμερο εθνικό πένθος για την ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών. Θα πραγματοποιηθούν μόνο οι προβολές των ταινιών και οι εργασίες της Αγοράς.

Σε αυτή την ώρα οδύνης, οι σκέψεις μας βρίσκονται στους συγγενείς των θυμάτων, στους οποίους εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

https://www.facebook.com/filmfestival.gr/posts/pfbid037zPN9p9jQytRR9t6G9GqDQvYEmpHat7cJ32zvNEQCr1snp7od75vFPPf4DzoXWdVl

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured