Τον Μάρτιο του 2022, η οικογένεια του Bruce Willis ανακοίνωσε για τον ίδιο ότι επρόκειτο να βάλει τέλος στην καριέρα του για λόγους υγείας.

Λίγο μετά από την εν λόγω ανακοίνωση, έγινε γνωστό ότι ο Αμερικανός ηθοποιός είχε διαγνωσθεί με αφασία, μια ασθένεια που επηρεάζει την ικανότητά του ατόμου να επικοινωνεί.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά, η οικογένεια του Bruce Willis επανέρχεται με ακόμη πιο σοβαρά νέα για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού: σε ανάρτησή της στο Instagram, η πρώην σύζυγος και μητέρα των παιδιών του ηθοποιού, Demi Moore, ανακοίνωσε ότι εκείνος έχει πλέον διαγνωστεί και με μετωποκροταφική άνοια (FTD). Πρόκειται για μια μορφή άνοιας που προκαλείται από μια οικογένεια εγκεφαλικών διαταραχών, γνωστές ως «εκφύλιση του μετωποκροταφικού λοβού».

Η Demi Moore στην ανάρτησή της ανέφερε επίσης ότι η κατάσταση του Willis έχει προχωρήσει, τονίζοντας ότι η δυσκολία στην επικοινωνία είναι μόνο ένα σύμπτωμα της νόσου που αντιμετωπίζει.

«Η οικογένειά μας θέλησε να ξεκινήσει εκφράζοντας τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας για το απίστευτο κύμα αγάπης, υποστήριξης και υπέροχων ιστοριών που έχουμε λάβει από τότε που μοιραστήκαμε την αρχική διάγνωση του Μπρους.

Στο πνεύμα αυτό, θέλαμε να σας δώσουμε μια ενημέρωση σχετικά με τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα και φίλο, αφού πλέον έχουμε μια βαθύτερη κατανόηση του τι βιώνει.

Από τότε που ανακοινώσαμε τη διάγνωση της αφασίας του Μπρους την άνοιξη του 2022, η κατάστασή του έχει προχωρήσει και έχουμε πλέον μια πιο συγκεκριμένη διάγνωση: μετωποκροταφική άνοια (γνωστή ως FTD). Δυστυχώς, οι προκλήσεις με την επικοινωνία είναι μόνο ένα σύμπτωμα της νόσου που αντιμετωπίζει ο Μπρους. Παρόλο που αυτό είναι οδυνηρό, είναι ανακούφιση να έχουμε επιτέλους μια σαφή διάγνωση», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/Cou_eUSOCaw/?hl=el

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured