Το revival του Fawlty Towers φαίνεται πως ετοιμάζει ο John Cleese, γράφοντας για ακόμη μια φορά το σενάριο και πρωταγωνιστώντας στην κλασική κωμική σειρά που πραγματεύεται με ξεκαρδιστικό τρόπο την κακοδιαχείριση ενός μικρού ξενοδοχείου.

Στο ανανεωμένο Fawlty Towers αναμένεται να δούμε και την κόρη του John Cleese, Camilla Cleese, με την ιστορία να μεταφέρεται στον 21ο αιώνα και να αναβαθμίζεται από τις νέες τεχνολογίες αυτού, προσθέτοντας ακόμη περισσότερα βάσανα στους εργαζόμενους του ξενοδοχείου και τους νέους guests που αυτοί έχουν να φροντίσουν.

Η οικογένεια Cleese συνεργάζεται για το revival της σειράς με την Castle Rock Television και τους executive producers Matthew George, Rob Reiner, Michele Reiner και Derrick Rossi.

Γραμμένο από τον Cleese και την Connie Booth, το Fawlty Towers παίχτηκε στη βρετανική τηλεόραση για δύο σεζόν που αποτελούνταν από έξι επεισόδια, το 1975 και το 1979. Η σειρά παρακολουθούσε τον εξαιρετικά αγενή και εντελώς στρεσαρισμένο ξενοδόχο, Basil Fawlty, όσο ο ίδιος προσπαθούσε να σώσει το ξενοδοχείο του από τη χρεωκοπία και την φυσική κατάρρευση λόγω παλαιότητας.  Στο revival θα δούμε τον ίδιο να μαθαίνει για την κόρη που δεν ήξερε ότι είχε, την οποία θα ερμηνεύσει η Camilla Cleese, ενώ οι δυο τους θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν μια boutique hotel εμπειρία για τους διαμένοντες στο ξενοδοχείο.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό το πότε ακριβώς θα δούμε το νέο Fawlty Towers, σίγουρα όμως αναμένουμε με ενδιαφέρον για να δούμε πώς ακριβώς θα μεταφερθεί στο σήμερα ένα τηλεοπτικό classic που δημιουργήθηκε σχεδόν μισό αιώνα πριν.

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured