Game Of Thrones: Όλα όσα περιμένουμε να δούμε στην 7η σεζόν!

Συγκεντρώσαμε όλα όσα γνωρίζουμε για τη νέα σεζόν της λατρεμένης σειράς...

Οι πιστοί fans του φανταστικού κόσμου που δημιούργησε ο συγγραφέας JRR Martin, οι fans των σπουδαίων τηλεοπτικών σειρών και φυσικά οι συνδρομητές της Nova, έχουν προ καιρού αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση μέχρι την προβολή του πρώτου φετινού επεισοδίου του Game Of Thrones. Οι πάντες αγωνιούν και προσπαθούν να μαντέψουν τι θα συμβεί στον –κατά πάσα πιθανότητα – προτελευταίο κύκλο της σειράς που κέρδισε τις καρδιές εκατομμυρίων θεατών και σάρωσε τα τηλεοπτικά βραβεία. Η έναρξη του νέου κύκλου της σειράς, που θα χαλάσει κόσμο ξανά, έρχεται αποκλειστικά στη Nova, στις 16 Ιουλίου, ταυτόχρονα δηλαδή με την Αμερική. Τι μας περιμένει όμως στα νέα επεισόδια;

{youtube}w0X3HaC_Wkg{/youtube}

Τα πρώτα trailer του έβδομου κύκλου του Game of Thrones, έχουν ήδη κυκλοφορήσει και δεν μας αφήνουν καμία αμφιβολία ως προς το ποια είναι τα πρόσωπα που θα κρίνουν την μοίρα της περιοχής του Westeros.  Απ’ ότι αρχίζει να διαφαίνεται, κλειδί για την εξέλιξη της ιστορίας θα είναι οι γυναίκες των σπουδαίων φατριών των Επτά Βασιλείων. Οι γυναικείοι χαρακτήρες παίρνουν τα ηνία της πλοκής. Το σύνθημα «Valar Morgulis», που επαναλαμβάνεται πολλές φορές μετά τον δεύτερο κύκλο και ερμηνεύεται ως «Όλοι οι άνδρες θα πεθάνουν», ακολουθείται σταθερά από την απάντηση «Valar Doaheris», που σημαίνει «Όλοι οι άνδρες οφείλουν να υπηρετήσουν». Το ζήτημα είναι ποιον θα υπηρετήσουν ή μάλλον ποια; Θα πεθάνουν υπηρετώντας την διψασμένη για εξουσία Cersei Lannister; Την Daenerys Targaryen που θέλει διακαώς να αποδώσει δικαιοσύνη; Ή μήπως τις τυφλωμένες από πάθος για εκδίκηση, Arya και Sansa Stark;


Οι συγγραφείς και οι παραγωγοί της σειράς φαινόμενο, συχνά απολαμβάνουν να μας τανταλίζουν, διασπείροντας ελάχιστες πληροφορίες για τον επόμενο πολυαναμενόμενο κύκλο, ο οποίος αντί για δέκα επεισόδια αυτή τη φορά θα περιλαμβάνει μόνο επτά. Κάθε επεισόδιο λοιπόν αποκτά ξεχωριστή σημασία και μεγαλύτερη βαρύτητα. Όμως, κάθε επεισόδιο θα έχει και μεγαλύτερη διάρκεια από το συνηθισμένο. Δεν χρειάζεστε να φοβάστε, τα επεισόδια είναι μεν λιγότερα σε αριθμό αλλά ο «μακρύτερος χειμώνας» πράγματι θα καταφθάσει στο τέλος της σεζόν.

Εξάλλου, όπως αποκάλυψε και η παραγωγή, ο λόγος που καθυστέρησε η προβολή ήταν πως επέλεξαν να μετακυλήσουν τα γυρίσματα ώστε να πετύχουν συνθήκες κακοκαιρίας ακόμα και στα πιο ηλιόλουστα μέρη. Έτσι λοιπόν θα έχουμε την χαρά να απολαύσουμε τα μεγαλύτερα σε διάρκεια επεισόδια της σειράς, γεμάτα δράση και ένταση, αποκλειστικά στη Nova, από τις 16/7, ταυτόχρονα με την Αμερική. 

Οι εικόνες που έχουν διαρρεύσει προς το παρόν, προμηνύουν άπειρη δράση, όπως πάντα δολοπλοκίες, απροσδόκητες συμμαχίες, πολιορκίες και πολλές μάχες στους πολλούς πολέμους που μαίνονται. Ο αγαπημένος χαρακτήρας του Jon Snow όμως, μας κάνει σαφές πως ο σημαντικότερος πόλεμος είναι εκείνος μεταξύ των ζωντανών και των White Walkers.

Τα μυθικά στοιχεία δεν εκλείπουν φυσικά και σύντομα θα δούμε ξανά τους γιγαντιαίους δράκους να αναλαμβάνουν δράση. Το φλεγόμενο σπαθί του Beric Dondarrion, επίσης θα έχει την τιμητική του. Επιπλέον περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε την Daenerys να περιηγείται τον προγονικό της Οίκο Dragonstone και να κάθεται στον Λίθινο Θρόνο της με ανάλογη κυριαρχία με αυτή που η Cersei κινεί τα νήματα από τον Σιδερένιο Θρόνο.

Είναι όμως μόνο στρατιωτικής φύσεως οι κίνδυνοι που περιτριγυρίζουν τo βασίλειο των Lannister; Η επιβεβαιωμένη επιστροφή του Tycho Nestoris, ίσως βυθίσει σε απελπισία την οικογένεια που ισχυρίζεται πως πάντα πληρώνει τα χρέη της, καθώς είναι πολύ πιθανό η Σιδερένια Τράπεζα να απαιτήσει να εξοφληθεί το δάνειό τους.

Στον έβδομο κύκλο, που όπως αναφέραμε έρχεται αποκλειστικά στη Nova ταυτόχρονα με την Αμερική, συνεχίζεται και η παράδοση πλέον των μικρών εμφανίσεων γνωστών μουσικών. Ο δημοφιλής pop star, Ed Sheeran, επιβεβαίωσε πως θα κάνει ένα σύντομο πέρασμα αποκαλύπτοντας πως ο χαρακτήρας του δεν θα βρει φρικτό και ξαφνικό θάνατο και θα τραγουδήσει ένα από τα τραγούδια που έχει γράψει ο JRR Martin μπροστά στην Arya, η οποία θα τον επαινέσει γι’ αυτό. Μπορείτε να μαντέψετε ποιο τραγούδι θα είναι;

Ακόμα μία εμφάνιση cameo θα κάνει ο τραγουδιστής του metal συγκροτήματος Mastodon, Brent Hinds, ο οποίος επανέρχεται ως White Walker, όπως είχε κάνει και στο επεισόδιο Hardhome του πέμπτου κύκλου.

Αν δεν βλέπετε την ώρα μέχρι την πρεμιέρα του έβδομου κύκλου και θέλετε στο μεταξύ να φρεσκάρετε τις γνώσεις σας σχετικά με τον κόσμο του Game Of Thrones, αν έχετε χάσει κάποιο ή κάποιους κύκλους ή αν έχετε τη διάθεση να δείτε και να ζήσετε τις μαγικές στιγμές όλων των κύκλων, μπορείτε να το κάνετε στο box set που παρέχεται χωρίς καμία επιπλέον χρέωση στην υπηρεσία Nova On Demand και στο Nova GO.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured