Κάθε Σαββατόβραδο η ίδια απορία. Τι κάνουμε απόψε; Όπως ευτυχώς πολλοί φίλοι μου, έχω κουραστεί να τρέχω από μπαρ σε μπαρ επειδή είναι Σάββατο βράδυ και πρέπει να βγω ή πρέπει οπωσδήποτε να ξεσαλώσω σε Saturday night fever mode. Όταν απομυθοποιείς όλα αυτά, αρχίζεις να ψάχνεις νέους τρόπους διασκέδασης που ταιριάζουν καλύτερα στα γούστα και τις διαθέσεις σου.

Μία από τις αγαπημένες μου λοιπόν Saturday night συνήθειες είναι να μαζευόμαστε με φίλους σε σπίτια. Επιτραπέζια, μουσική, φαγητό, ταινίες. 

novaflixins.jpg

Το πιο δύσκολο απ’ όλα είναι η ταινίες. Όταν είστε πολλά άτομα είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να σκεφτείς ταινία που να μην την έχει δει κανένας και να αρέσει σε όλους το θέμα. Δύσκολη πίστα! 

Όταν λοιπόν μαζευτήκαμε σπίτι μου το προηγούμενο Σάββατο και ενώ είχαν αρχίσει οι συζητήσεις για το πώς πέρασε ο καθένας μας την εβδομάδα του, σκέφτηκα να εξερευνήσω το νέο Novaflix που είχα δει σε μία διαφήμιση. Μπορείς να εγγραφείς για έναν μήνα δωρεάν και χωρίς δέσμευση και αυτό με έπεισε ακόμα περισσότερο στο να ανακαλύψω πως είναι ένας νέος τρόπος διασκέδασης.

novaflixinside3.jpg

Αυτό που μου άρεσε με το που μπήκα στην πλατφόρμα ήταν οι επιλογές. Πολλές επιλογές, ανά ταινίες, ανά σειρές, ανά είδος! Εδώ είμαστε, είπα από μέσα μου. Επιτέλους θα σταματήσουμε να ψάχνουμε με τις ώρες τι ταινία θα δούμε, ποια νέα σειρά βγήκε, τι υπόθεση έχει το έργο και άλλες τέτοιες απορίες.

Το καλό με Novaflix είναι ότι έχει παλιούς αλλά και νέους τίτλους. Εκατοντάδες πρεμιέρες ταινιών, δημοφιλείς σειρές, και Live TV. Επιλογές σε σειρές, πολλές επιλογές! Από Walking Dead και Grey’s Anatomy μέχρι Big Little Lies, The handmaid’s tale (από 15/5) και φυσικά ως "παιδί" της Nova, Game of Thrones (το νου σου Σέρσει, έρχονται).

Στις ταινίες ενθουσιάστηκα ακόμα περισσότερο. Οσκαρικές ταινίες που δεν είχα το χρόνο να δω και φυσικά μετά ξεχάστηκαν, όπως το Three Billboards Outside Ebbing Missouri ή το Bohemian Rapsody (διαθέσιμο τον Ιούνιο), αλλά και πιο παλιές ταινίες που πάντα ήθελα να δω αλλά δεν είχα ασχοληθεί, όπως το Erin Brockovich (ναι, ξέρω, ντροπή) ή το Όσα παίρνει ο άνεμος (αυτό έχω υποσχεθεί να το δω με τη μαμά για να θυμηθεί τα νιάτα της!).

novaflixinside2.jpg

novaflixinside1.jpg

Επίσης κάτι άλλο που μου άρεσε πολύ ήταν η εύκολη πρόσβαση και το εύκολο μενού

Αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα με την παρέα να εξερευνήσουμε όλες τις διαθέσιμες σειρές και ταινίες και να επιλέξουμε τι θα δούμε. Όπως καταλαβαίνετε ξημερωθήκαμε αλλά περάσαμε όμορφα, γελάσαμε, συγκινηθήκαμε και καταλάβαμε ότι πλέον τα ήσυχα βράδια μας απέκτησαν χρώμα.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured