Ο τελευταίος κύκλος πλησιάζει και ο περισσότερος κόσμος, παγκοσμίως, αναμένει με αγωνία!

Σε προηγούμενες σεζόν, έχουμε δει να πεθαίνουν αξιαγάπητοι (που είσαι Νέντ;), αλλά και μισητοί πρωταγωνιστές (στον Τζόφρεϊ κάναμε πάρτι!) οι οποίοι όλοι, ανεξαιρέτως, έδωσαν τη ζωή τους για το Θρόνο.

Οι μάχες επικές, οι ίντριγκες δεν σταματούν και οι συμμαχίες πιο αναγκαίες από ποτέ!

gotbleedins.jpg

Η επιτυχία της σειράς φάνηκε από την αρχή. Ήταν τόσο καλογυρισμένη, με υψηλό budget αλλά και με πολλούς νέους και ταλαντούχους ηθοποιούς. Αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο. Η απόδειξη; Έχει ήδη κερδίσει 304 βραβεία μεταξύ των οποίων και 1 Χρυσή Σφαίρα. 

Μετά από 7 τηλεοπτικές σεζόν, έφτασε η ώρα του τελευταίου κύκλου.

Το HBO, το μεγάλο συνδρομητικό κανάλι της Αμερικής που μεταδίδει τη σειρά, αποφάσισε να αποδείξει ότι το Game of thrones, μπορεί εκτός από το να προσφέρει ψυχαγωγία να πετύχει και μία παγκόσμια κινητοποίηση.

Όλοι μαζί για καλό σκοπό!

Εκκμεταλευόμενοι την δημοφιλία της εκπομπής, αποφάσισαν να κάνουν κάτι πραγματικά ουσιαστικό. Nα βοηθήσουν πολλούς συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, παγκοσμίως.

Σε συνεργασία με διεθνείς οργανισμούς αιμοδοσίας, το HBO οργάνωσε μία παγκόσμια καμπάνια και καλεί όλους τους fans της σειράς να συμμετέχουν.

gotbleedins2.jpg

Είμαστε ειλικρινά ενθουσιασμένοι που δραστηριοποιούμε τους οπαδούς του Game of Thrones, παγκόσμια, με σκοπό να "εξαργυρώσουμε" την τεράστια απήχηση της σειράς σε θετική και ωφέλιμη δράση, δήλωσε ο Zach Enterlin, αντιπρόεδρος του προγράμματος marketing στο HBO.

Για να προσελκύσουν ακόμα περισσότερο κόσμο, εκτός από την ικανοποίηση της προσφοράς, ο κάθε συμμετέχων λαμβάνει ένα συλλεκτικό μπλουζάκι που δημιουργήθηκε ειδικά για την παγκόσμια αυτή ενέργεια.

2.jpg

 

Οι πρωταγωνιστές της σειράς

Για να ευαισθητοποιήσουν όλο και περισσότερο κόσμο, οι ηθοποιοί της σειράς προώθησαν την καμπάνια.

Μέσω των δικών τους κοινωνικών δικτύων, αλλά και των επίσημων κοινωνικών δικτύων της HBO, ανέφεραν πόσο σημαντική είναι αυτή η δράση και προέτρεψαν όλους τους fans να συμμετάσχουν.

Παγκόσμια κινητοποίηση

Περισσότερες από 15 χώρες δραστηριοποιήθηκαν και οργάνωσαν αιμοδοσίες. Ανάμεσά τους, Νορβηγία, Σουηδία, Νότια Αφρική, Κένυα, Γκάνα, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Τσεχία, Βουλγαρία, Κροατία.

8.jpg

Ευτυχώς, για τους ευαισθητοποιημένους fans που μένουν στην Ελλάδα, η Nova, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ), έκανε πραγματικότητα την συμμετοχή της χώρας μας σε αυτή την παγκόσμια κινητοποίηση.

Η μεγάλη πρεμιέρα πλησιάζει

Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Game of Thrones, η Nova θα μεταδώσει την πρεμιέρα του 8ου και τελευταίου κύκλου, ταυτόχρονα με την Αμερική!

{youtube}JpRrS3O2i0M{/youtube}

Εσύ τι θα κάνεις;

Τόσοι έδωσαν το αίμα τους για τον θρόνο…και η ερώτηση είναι μία:

Εσύ; Ήρθε η δική σου σειρά να δώσεις αίμα, για καλό σκοπό!

Εκτός από την αίσθηση ότι θα παρέχεις ουσιαστική βοήθεια, θα αποκτήσεις ένα συλλεκτικό t-shirt “Bleed for the Throne” αλλά και θα μπορείς να λάβεις μέρος σε διαγωνισμό για πολλά αναμνηστικά δώρα της σειράς.

Μάτωσε και εσύ για το θρόνο και σώσε ζωές!

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στα παρακάτω σημεία:

19/3 στη Θεσσαλονίκη στη ΔΕΘ περίπτερο 14, Ωράριο Αιμοδοσίας: 09:00-20:00

26 & 27/3 στο Μετρό Συντάγματος, Ωράριο Αιμοδοσίας: 9.00 - 20.00

Επίλεξε το σημείο που θα επισκεφτείς και συμπλήρωσε την φόρμα για να εγγραφείς στην αιμοδοσία. Επισκέψου τώρα τη σελίδα:www.novaguide.gr/bleedforthethrone

#bleedforthethrone

Photos:HBO, 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured