H απίθανη συμμορία των Peanuts είναι ξανά μαζί στην πρώτη της κινηματογραφική περιπέτεια μετά από 35 χρόνια και τι καλύτερο από το να την απολαύσετε οικογενειακά; Όπως κάθε Παρασκευή στις 21.00, το μενού των Novacinema έχει "Cinema για παιδιά" με μοναδικές μεταγλωττισμένες ταινίες, για μικρούς και μεγάλους! Στις 16/12, λοιπόν, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το The Peanuts Movie.  

Ο Charlie Brown τα κατάφερε περίφημα εκεί που πολλά άλλα κόμικς του παρελθόντος έχασαν το στοίχημα της ποιότητας καθώς πόνταραν μονάχα στη νοσταλγία. Η δημιουργική ομάδα πίσω από το The Peanuts Movie (έχει υπογράψει το Ice Age και το Rio) κατάφερε να δημιουργήσει μια απίθανα χορταστική περιπέτεια που μπορεί να απηχήσει σε κάθε ηλικία. Μάλιστα, συμπληρώνονται 50 χρόνια από την πρώτη προβολή του A Charlie Brown Christmas, οπότε αυτή η ταινία είναι ιδανικό δώρο, ιδιαίτερης συναισθηματικής σημασίας για τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο.

peanutsin.jpg

Ουσιαστικά πρόκειται για την πέμπτη κινηματογραφική περιπέτεια των Peanuts, η πρώτη ήταν το A Boy Named Charlie Brown του 1969. Η δράση της φετινής αναβίωσης δεν φεύγει από το αυθεντικό πνεύμα των περιπετειών που λατρεύτηκαν από περισσότερες από τρεις γενιές, αλλά διευρύνει τον καμβά της φαντασίας και είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες της επικαιρότητας. Φυσικά, μπορείτε να το απολαύσετε οικογενειακά όχι μόνο στις 16/12 αλλά οποτεδήποτε θέλετε, με την υπηρεσία Nova On Demand που, εκτός από εξαιρετικές παιδικές ταινίες, σας δίνει την ευκαιρία να δείτε μεγάλες πρεμιέρες και αγαπημένες σειρές.

Το The Peanuts Movie χρησιμοποιεί έξυπνα φωνές παιδιών για να σωματοποιήσει τις λατρεμένες περσόνες του Snoopy, της Lucy και των υπολοίπων, για να αναβιώσει ευφάνταστα τη φαντασία του αυθεντικού δημιουργού, του Charles M. Schulz.

snoopywood.jpg

Είναι παρήγορο να υπάρχουν ακόμη παιδικές περιπέτειες που δεν βασίζονται αποκλειστικά στην πολυφορεμένη ιδέα ενός κακού που θέλει να καταστρέψει τον κόσμο και οι μικρότεροι μπλέκουν σε περιπέτειες κάτω από τη μύτη των «μεγάλων», αλλά αντιμετωπίζουν με καθαρή καρδιά τον μικρόκοσμο των παιδιών και απεικονίζουν αληθινές αγωνίες των πιτσιρικιών στο προαύλιο του σχολείου και στο δωμάτιό τους. Η φαντασία όμως, στο Peanuts απογειώνεται περισσότερο από κάθε «φανταστική περιπέτεια σε μαγικούς κόσμους». Μερικές φορές η μεγαλύτερη φαντασία χωράει σε μια πίσω αυλή. Σε αυτή την αυλή, οι συνδρομητές Nova3play, μπορούν να... κάνουν βόλτα, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Αρκεί η σύνδεση του αποκωδικοποιητή στο ίντερνετ για την πρόσβαση στο Nova On Demand (plug & play).

Ανεξαρτήτως αν ανήκετε στους ενήλικες που μεγαλώνοντας διάβαζαν φανατικά τις περιπέτειες του Charlie Brown ή αν έχετε παιδιά που θέλετε να τα κάνετε να ξεχαστούν για λίγο από το μονοπώλιο ορυμαγδό φασαριόζικης βίας των μοντέρνων υπερ-ηρώων, το The Peanuts Movie είναι τόσο τρυφερό και αθώο στην καρδιά που είναι αδύνατον να μην το λατρέψετε και να μην έχετε ένα μόνιμα καρφωμένο χαμόγελο στα χείλη καθώς το παρακολουθείτε. Ειδικότερα με το συναισθηματικό σκίρτημα του Charlie Brown με την όμορφη γειτόνισσά του, θα λιώσετε από τρυφερότητα. 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured