To Deadpool είναι μια από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες των Novacinema και ο χρόνος μετράει αντίστροφα για να την απολαύσουμε. Η πιο ευφυής αναθεώρηση της μυθολογίας των υπέρ-ηρώων θα προβληθεί στις 27 Νοεμβρίου, στις 22:00 αλλά και τότε να μην είμαστε μπροστά από την οθόνη, με την υπηρεσία Nova On Demand που παρέχεται χωρίς καμία χρέωση στους Nova3play συνδρομητές, θα μπορέσουμε να την απολαύσουμε όποτε θέλουμε.

Πολλά συμβαίνουν στο καταιγιστικό σύμπαν του Deadpool και ο κόσμος της Marvel δεν φάνταζε ποτέ πιο συναρπαστικός από τη στιγμή που ο Ryan Reynolds ανέλαβε δράση.

Ο Ουέιντ Ουίλσον είναι ένας πρώην πράκτορας των Ειδικών Δυνάμεων που όταν μαθαίνει ότι πάσχει από ανίατη ασθένεια ετοιμάζεται να δοκιμάσει ένα μη-εγκεκριμένο πείραμα για να θεραπευθεί. Όμως τα πράγματα δεν πάνε βάση σχεδίου και το πείραμα τον αφήνει παραμορφωμένο και με την ικανότητα να αυτοθεραπεύεται άμεσα. Ο Ουέιντ δεν τολμά να προσεγγίσει ξανά την κοπέλα του και αποκομμένος από την παλιά του ζωή, υιοθετεί την περσόνα του Deadpool για να κυνηγήσει εκείνον που του κατέστρεψε τη ζωή.

deadpoolin1.jpg

Ο αθυρόστομος Deadpool κοιτάει την κάμερα και μας απευθύνεται. Το χιούμορ είναι καυστικό αλλά ενήλικο, ταυτόσημο με τον πανσεξουαλικό ήρωα, σε αυτή την αντισυμβατική κωμωδία δράσης που πατινάρει με άνεση στο τερέν της κόμικ ψυχαγωγίας χωρίς εκπτώσεις και με αμίμητο fun!

Αν δεν προλαβαίνετε να αφομοιώσετε τις αυτοσαρκαστικές εξυπνάδες, τα γκάζια στις εκρήξεις, τα ατακαδόρικα αστεία, τα σεξουαλικά υπονοούμενα αστεία, τα μη ορθά πολιτικά σχόλια, τις meta αναφορές στην ποπ κουλτούρα και την χορογραφημένη βία, μην ανησυχείτε γιατί η Nova φροντίζει για τη βέλτιστη τηλεοπτική εμπειρία των συνδρομητών της. Οι νέες  λειτουργίες που αλλάζουν την τηλεόραση που ξέραμε περιέχουν δυνατότητα εγγραφής (REC) για να προσθέσεις την ταινία στην δική σου ταινιοθήκη και να την βλέπεις όποτε θέλεις. Επίσης υπάρχει δυνατότητα Pause & Play για να μη χάσεις στιγμή από την άπλετη διασκέδαση της περιπέτειας του Deadpool, αλλά και δυνατότητα Rewind γιατί πολλές ατάκες τις ταινίας θέλουν επανάληψη!

Το Deadpool είναι το πιο ευχάριστο διάλειμμα από την χάρτινη σοβαροφάνεια των περιπετειών καταστροφή και σούπερ ηρώων και μεγάλο credit της επιτυχίας χρεώνεται στον Ράιαν Ρέινολντς, ο οποίος μοιάζει να γεννήθηκε για να παίξει τον ρόλο του Deadpool. Το κινηματογραφικό σύμπαν των κόμικ μάλλον ενηλικιώθηκε με το Deadpool και το γεγονός ότι το Χόλυγουντ τόλμησε να μιλήσει με τόσο εμπρηστική και οξύνοα γλώσσα σε ένα παντελώς mainstream είδος με τόσο άρτια αποτελέσματα σε επίπεδο ιδεών και ύφους, ελπίζουμε να είναι μόνο η αρχή και όχι απλά ένα υπέροχα γοητευτικό παράδοξο.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured