Sounds good! Feels good?

Τι κοινό έχει ο κόσμοςτου heavy metal με αυτόν τού electro; Και οι δύο σκηνές στην Ελλάδα είναι συσπείρωμενες! Το διαπιστώσαμε άλλη μια φορά στο πάρτυ που έκανε το club 22 με σκοπό να μυήσει το κοινό στo trend πού λέγεται electroclash.

H electroclash σκηνή έχει τις ρίζες τις στο techno, αλλά έχει κυρίως επερεαστεί απο τα 80's synthpop συγκροτήματα όπως Depeche Mode, Soft Cell etc. Με την ευκαιρία λοιπόν της κυκλοφορίας από την ΕΜΙ/CAPITOL του debut album των FISCHERSPOONER με τίτλο #1, η Ομάδα DOMO ARRIGATO μας μύησε σε αυτούς τους ήχους!

Η αλήθεια είναι ότι ήταν ένα δύσκολο επιχείρημα. Κάτι το κρύο, κατι οτι αυτο τον καιρό το Αθηναικό κοινό ζεί έναν R'N'B παροξυσμό η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν η αναμενόμενη. Παρόλο όμως που υστερούσε σε ποσότητα δεν έχανε τίποτα απο κέφι! Οι "γνωστοι-άγνωστοι" που υποστηρίζουν την electro-EBM σκηνή έδωσαν το παρών και έδειξαν να διασκεδάζουν με τις επιλόγες των dj's! Γρήγορες αλλαγές, ρυθμός και ένα dj-set που έκανε περάσματα απο ηλεκτρονικούς ήχους κάθε δεκαετίας!

Για αυτούς που τώρα γνωρίζουν την σκηνή ήταν μια καλή στιγμή να μάθουν μια τάση που έχει τρελάνει κόσμο στο εξωτερικό. Για αυτούς που είναι ήδη μυημένοι ήταβ ένα καλό ζέσταμα για το live τών Soft Cell!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured