Ok φίλοι της ομάδας Biofighter, πολύ καλό το ορεκτικό! Τώρα τι περιμένετε, να πάμε να στηθούμε από τώρα απ’έξω από το χώρο που θα πραγματοποιηθεί το Bios 02 και να περιμένουμε να ανοίξει τις πόρτες του για να σερβιριστούμε το κυρίως πιάτο; Χμμμ, τώρα που το σκέφτομαι, ίσως και να το κάνουμε...

Ως το καλύτερο ορεκτικό λοιπόν λειτούργησε η παρουσία στο Mad Club του Αυστραλού στην καταγωγή σπουδαίου μουσικού και παραγωγού J.G. (Jim) Thirlwell, περισσότερο γνωστού με το όνομα της πιο πετυχημένης και μακροβιότερης περσόνας του, ως Foetus δηλαδή. Βέβαια, αυτό που παρακολουθήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο club δεν ήταν ακριβώς ένα live του Foetus, αλλά μία ζωντανή παρουσίαση ενός νέου από κοινού project του Thirlwell και του Jim Coleman, μουσικού και παραγωγού με παρελθόν στους Cop Shoot Cop, μόνο στο ντεμπούτο album, και στην συνέχεια στους Phylr.

To project αυτό που ονόμασαν Baby Zizanie, το οποίο πρωτοπαρουσιάστηκε στην Νέα Υόρκη μόλις εννέα μέρες πριν από την παρουσίαση στην Αθήνα, είχε τους δύο μουσικούς να κάθονται πίσω από δύο πανέμορφους και sexy iBooks, εδώ μου βγήκε ο techno-freak εαυτός μου, να αναπαραγάγουν ήχους και μελωδίες, beats και trips, ανεβοκατεβάζοντας την ένταση και τον παλμό σε τακτά χρονικά διαστήματα, έως το εντυπωσιακό b.p.m. roller coaster με το οποίο έκλεισαν το σχεδόν μίας ώρας set.

Φυσικά όμως το Baby Zizanie project δεν είναι μόνο ήχος, αλλά ο συνδυασμός αυτού του μουσικού αποτελέσματος της συνεργασίας των δύο χρηστών των iBooks με ένα εξαιρετικά επεξεργασμένο και εμπνευσμένο visual show, απολαυστικό να το παρακολουθείς με τα μάτια καρφωμένα και τα αυτιά τεντωμένα.

Η προθέρμανση έγινε, ραντεβού τώρα στο Bios 02, διότι ορισμένες πραγματικές και πρωτοποριακές για την χώρα μας προσπάθειες δεν πρέπει να μένουν χωρίς τιμητές και υποστηρικτές.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured