Μία από τις πρώτες κουβέντες που μας είπε ο coti k αμέσως μετά την ολοκλήρωση του dj set του ήταν οι εξής: “Έχει γίνει ένα τραγικό λάθος… Στο flyer που βλέπεις, έχουν γράψει electronic listening music and other dancefloor features, ενώ το σωστό είναι and other dancefloor failures!”

Μέσα σ’ αυτές τις λίγες λέξεις μπορεί να συνοψιστεί η περιγραφή της όλης βραδιάς… Μας είχε προειδοποιήσει άλλωστε ο coti – “Μην περιμένετε club hits…” είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών στον αρχισυντάκτη του Avopolis.

Το set κράτησε περίπου 2 ώρες, ξεκίνησε λίγο μετά τις 12 και έκλεισε περίπου στις 2:30. Κατά την διάρκεια του, πολλοί νέοι ήχοι ταξίδεψαν γύρω μας. Και ακριβώς όπως θα έπρεπε να λέει και το σωστό flyer, πoλλά από τα tracks που ακούστηκαν προκάλεσαν μια απίστευτη δυσκολία στους clubbers του arthouse να συντονιστούν και να λικνιστούν στους ρυθμούς τους, με αποκορύφωμα την επιλογή ενός κομματιού όπου ξαφνικά ακούστηκε από τα ηχεία μια μεταλλική μπίλλια να πέφτει από ψηλά και να αναπηδά ταλαντευόμενη στο πάτωμα, στη συνέχεια να σηκώνεται και να χτυπά με φόρα αριστερά και δεξιά στους τοίχους. Και κάπου εκεί έβλεπες τον κόσμο σχεδόν με αμηχανία να προσπαθεί να πιάσει έναν σταθερό ρυθμό, να βρει ένα πάτημα για να μπορέσει να χορέψει… Αλλά μάταια! Βέβαια υπήρξαν και πιο ρυθμικές στιγμές, ενώ προς το φινάλε ακούστηκε και ενα stereo nova – like track, λίγο πριν μας αποχαιρετήσει με έναν μιξαρισμένο Moby!

Κάπως έτσι λοιπόν ήρθε ο κύριος coti k στην συμπρωτεύουσα, βιαστικός, με μία αγκαλιά cd’s και μία δολοφονική διάθεση αυτού που μέχρι τώρα είχα στο μυαλό μου περί clubbing… 'till the next time!

Υ.Γ. Aγαπητέ coti, ο ενοχλητικός φωτογράφος σου ζητάει ταπεινά συγγνώμη! :)

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured