YSP! WSY! Postriper & Dj Riot

Το μοναδικό δίδυμο που ακούει στο όνομα YOU SAY PARTY! WE SAY YEAH! aka Kris Riot & Postriper, επιστρέφει στα decks του πολυαγαπημένου hot spot της πόλης ΤΩΡΑ Κ44, την Κυριακή των Απόκρεω, για ένα ακόμα αξέχαστο party.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 04-05-2013 23:00
Τοποθεσία Τώρα Κ44
Το κακό ξεκίνησε πριν ένα χρόνο ακριβώς στο ίδιο μέρος, σε μια απλή κατά τα άλλα βραδιά, στην οποία κανείς δεν περίμενε να γίνουν ευτράπελα! Από τότε, κάθε YSP μένει στη μνήμη καθενός για τα αγαπημένα "ξεφτιλίκια" που γίνονται κάθε φορά.

Λίγα λόγια για την ομάδα!

PARTY MUSIC FOR PARTY PEOPLE!

Οι YSP!WSY! aka Kris Riot & Postriper, ως δύο διαφορετικοί dj της Αθήνας με πολλά κοινά παρ'όλα αυτά, ένωσαν τις δυνάμεις τους πριν από περίπου ενάμιση χρόνο και έχουν σαν βάση τους το ΤΩΡΑ Κ44. Από το opening που έγινε τον Αύγουστο του 2011 μέχρι και σήμερα, κάθε μήνα βρίσκονται στα dexx μαζί με διάφορους guests από την Αθήνα αλλά και το εξωτερικό, σε συνεργασία με το FlippinRadio (το web radio στο οποίο είναι και οι δύο παραγωγοί).

Το Σαββατο 4 ΜΑΙΟΥ  επιστρέφουν για να γίνει και πάλι ο χαμός, με πάρα πολλές all around party μουσικές (from serious to crap!), με βάση τα anthems της indie, rock'n'roll, της ηλεκτρονικής σκηνής και όχι μόνο. Αυτή τη φορά, λόγω της περιστάσεως, θα ακουστούν και αξέχαστοι trash ύμνοι!

Είσοδος ελεύθερη από παντού © Έξοδος ελεύθερη μπουσουλώντας, σέρνοντας, στα 4...

Πληροφορίες για τον χώρο - Τώρα Κ44

Πρόκειται για έναν «ανοιχτόμυαλο» πολυχώρο που δε λέει όχι σε νέα μουσικά, θεατρικά, χορευτικά και γενικά πολιτιστικά projects.

Τηλέφωνο : 210 3423560