Young Marco & Chris Kontos

Young Marco

Έχοντας σαν dj και producer βάση του το Άμστερνταμ ο Young Marco ήταν στην πρώτη γραμμή της πολυσύχναστης underground σκηνής της πόλης για σχεδόν μία δεκαετία.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 13-03-2015 21:00
Individual Price 5.00€
Τοποθεσία Club Kitty Cat
Έχοντας πολύ γνωστά residencies, απέκτησε γρήγορα φήμη για το ιδιαίτερο και μοναδικό είδος χορευτικής μουσικής που παίζει αλλά και την ξεχωριστή τεχνική του, περνώντας στα dj sets του τα πάντα από χαμένα proto-house και raw jack tracks μέχρι anthems απο την Λιβύη. Μετά από μια σειρά παραγωγών για την Rush Hour βρήκε σύντομα βρήκε ένα σπίτι στη δισκογραφική ESP Institute του Lovefingers όπου συνεχίζει να επεξεργάζεται τον χαρακτηριστικό του house ήχο εμπλουτισμένο με άρρυθμα τύμπανα απο υπολογιστές και uncool 90's synthesizers. Οι κυκλοφορίες του έχουν ήδη γίνει περιζήτητα συλλεκτικά αντικείμενα τα οποία παίρνουν υποστήριξη από σημαντικά ονόματα του χώρου όπως o Dixon και ο James Murphy. Τα remixes του στους συναδέλφους στην ESP όπως οι Soft Rocks και Michael Ozone μέχρι τον Afro θρύλο Francis Bebey έχουν ήδη κάνει αίσθηση.

CHRIS KONTOS

Ο Χρήστος Κοντός είναι φωτογράφος που ζει και εργάζεται στην Αθάνα. Στον ελεύθερο χρόνο του, του αρέσει να συλλέγει σπάνια βινύλια και να τα παίζει στον κόσμο είτε σε ευρωπαϊκά clubs ή μέσα από τα mixes που έχει συνεισφέρει για αρκετά γνωστά μουσικά blogs ανά τον κόσμο. Συνεργάζεται με το μουσικό site NONCOLLECTIVE διοργανώνοντας πάρτυ στην Μόσχα, το Λονδίνο, το Άμστερνταμ και άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις και για clubs οπως το Life (UK), τα Strelka και Denis Simachev (RU) καθως και στην high end boutique LNCC (UK). Μπορείτε να ακούσετε τα mixes του στο Test Pressing, LNCC, Noise In My Head, NONCOLLECTIVE, και Organic Music Shop Tokyo ανάμεσα σε άλλα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Πληροφορίες για τον χώρο - Club Kitty Cat

Εντός στοάς