search

Six D.O.G.S.

Αβραμιώτου 6, Αθήνα 105 51, Ελλάδα

Xmas Xavales w/ Λατέρνατιβ, Bocada, Dj Aimilios Nellas, Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά, #Μονο_Ντεκα

Xmas Xavales w/ Λατέρνατιβ, Bocada, Dj Aimilios Nellas, Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά, #Μονο_Ντεκα

25 Δεκ 2015 22:00

Six D.O.G.S.

Xmas Xavales w/ Λατέρνατιβ, Bocada, Dj Aimilios Nellas, Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά, #Μονο_Ντεκα

Λατέρνατιβ = Παναγιώτης Μένεγος + Σταύρος Διοσκουρίδης = Κάνουν χρόνια ραδιόφωνο τα παιδιά, στον αγαπημένο μας Εν Λευκώ 87 και 7, ξυπνάνε πιο νωρίς από όλους όσους διαβάζουν αυτές τις γραμμές, γύρω στις 07.15 αν δεν κάνουμε λάθος, βάζουν ψαγμένα και λένε σαχλαμάρες και βγάζουν λεφτά με αυτό τον τρόπο, είναι φοβερό! Κάνουν και Ποπαγκάνδα, αλλά δεν βγάζουν λεφτά από αυτό.

BOCADA = Κ. Μπόλας + Cat Black + Κ. Δαγριτζίκος = Θρυλικό reunion που θα συζητηθεί πιο πολύ και από τις αποκρατικοποιήσεις των περιφερειακών μας αεροδρομίων, ήδη γίνεται trending topic στο twitter με εκατοντάδες χιλιάδες tweets, έχει τρελλαθεί ο Tweety, δεν τον χωράει το κλουβί του, τι να κάνουμε όμως, συμβαίνουν αυτά, τα reunions είναι καλά, μαζεύουν κόσμο γιατί σου λέει ώπα, εδώ είμαστε, πάλι κοντά μας αυτοί, υπάρχει λόγος σοβαρός, Μπόλας τιτάνιος DJ παίζει στα καλύτερα μικρά ψαγμένα στέκια του κέντρου, Νταγιάννα φτιάχνει γκοθ κοσμήματα τα οποία πάνε παραπέρα από το απλό γκοθ όμως, έχει και Neon Raum, Δαγριτζίκος παίζει συνέχεια στο ίδιο του μαγαζί, αστεία φάση δηλαδή, άλλη δουλειά δεν έχει να κάνει.

DJ Aimilios Nellas = Αιμίλιος Νέλλας = Ένας απλός καθημερινός άνθρωπας, εργαζόμενο παιδί στον τομέα του digital marketing (προχώ), ο οποίος έχει το χόμπι να παίζει μουσικές πολύ όμορφες, σε στενά φιλικά περιβάλλοντα, έχει μία ειδίκευση στα παλιά Ελληνέζικα (πιο παλιά από τις δεκαετίες που έχουν γεννηθεί οι ‘DJs' της συγκεκριμένης βραδιάς), ελπίζουμε να ξεδιπλώσει αυτούς τους θησαυρούς για τα αυτιά σας και να χορέψετε νοσταλγικά αγκαλίτσα όλοι μαζί (μεταξύ σας, όχι με τον DJ Aimilios Nellas).

Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά = Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά = Πασίγνωστη τηλεπερσόνα (δεν θυμόμαστε σε πιο κανάλι, μπορεί να είναι και σε πάνω από ένα δηλαδή), κάνει και φωτογραφήσεις σε περιοδικά, την σταματάνε συνεχώς στον δρόμο πλέον, βήμα δεν μπορεί να κάνει, όμως είναι πολύ συμπαθητική αν την γνωρίσει κανείς, καμμία σχέση με το πρόσωπο που θέλει να δείχνει στα media, δεν είναι ντίβα, δεν την έχει ακούσει, είναι η Αντιγονάρα που όλοι έχουμε αγκαπήσει και έχει ξαναπαίξει μουσική στο six d.o.g.s σε παρόμοιο πάρτι, αν θέλετε να ξέρετε.

#μόνο_ντέκα = Φιλίππα Δημητριάδη + Ζωή Παρασίδη = Δύο πιτσιρικούδες, δεν έχουν κλείσει τα 15 φαίνεται όταν τις πρωτοδεί κανείς, αλλά αν κοιτάξει καλύτερα, τις έχουν τις ρυτιδούλες τους (η νύχτα τις έκαμε, όχι η μέρα), οπότε πρέπει να είναι μεταξύ 20 και 25, σε αυτό το ηλικιακό group τις βάζουμε, είναι σημαντική μερίδα αυτή, είναι το μέλλον, η επόμενη γενιά που λένε, αυτοί θα τα βρούνε σκούρα λένε στα media, αλλά στα media που δουλεύουν αυτές (λέγε με Popaganda), άλλα λένε, τα βλέπουν όλα ανθηρά, και ευτυχώς υπάρχουν κορίτσα σαν και δαύτες να κάνουν τη διαφορά στη λαίλαπα που υπάρχει εκεί έξω στον διεφθαρμένο δημοσιογραφικό κόσμο, οι Ελληνίδες Λόης Λέην σαν να λέμε (και να λένε).


×