search

Κύτταρο Live

Ηπείρου 48, Αθήνα 104 39, Ελλάδα

Xmas Party w/ Dr. Vodkatini + Σάκης Τσιτομενέας

Xmas Party w/ Dr. Vodkatini + Σάκης Τσιτομενέας

23 Δεκ 2011 22:00

Κύτταρο Live

Xmas Party w/ Dr. Vodkatini + Σάκης Τσιτομενέας

Το ΚΥΤΤΑΡΟ κάνει PARTY..
Με την απόλυτη feel good μπάντα της πόλης, τη jazz-soul-funk κολεκτίβα, Dr.Vodkatini στη σκηνή και τον Σάκη Τσιτομενέα στα decks και σας προσκαλεί σε μια γιορτή, που έχει σκοπό, να μείνει αξέχαστη.

Οι  Dr.Vodkatini δημιουργήθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του 90.
Η  δεκαμελής μπάντα απαρτίζεται από  μία κάστα έμπειρων μουσικών με θητεία στην ελίτ της ελληνικής jazz-soul-funk σκηνής. Ο ήχος τους είναι ένα cocktail (Vodka+Martini=Vodkatini!) από όλα σχεδόν τα παρακλάδια της μαύρης χορευτικής μουσικής. Soul, acid jazz, disco, latin, lounge, easy listening, funk και hip-hop συνυπάρχουν μέσα σε ένα blender σύγχρονης τεχνοτροπίας, πάντα όμως με κοσμοπολίτικη διάθεση και σε συνδυασμό με τη φιλοσοφία του “bon-viveur”! Η φιλοσοφία αυτή είναι που χαρακτηρίζει και διαφοροποιεί το συγκρότημα από άλλα ελληνικά group. Η καλή διάθεση, οι μουσικές που ανεβάζουν και στέλνουν το κοινό σε άλλες εποχές και ονειρεμένα μέρη, η στυλιζαρισμένη εμφάνιση είναι από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των Vodkatini.
 
 
L i v e
Έξω από εποχιακές μόδες και ταμπέλες, η μπάντα-κολεκτίβα των Dr.Vodkatini, διανύοντας τον δωδέκατο χρόνο ζωής της, συνεχίζει να αποτελεί μια από τις πιο ελκυστικές και συνεπείς, στο συνδυασμό ποιότητα-διασκέδαση, προτάσεις στον "live" χώρο της νυχτερινής Αθήνας και φυσικά και εκτός αυτής.
Τα live της μπάντας ξεχειλίζουν από πάρτυ ενέργεια, η “feelgood” ατμόσφαιρα είναι κάτι παραπάνω από αισθητή και ο κόσμος αποχωρεί πάντα με ένα ασυναίσθητο … χαμόγελο στα χείλη!
Από μουσικής άποψης, παρουσιάζουν υλικό  απ’το επιτυχημένο ντεμπούτο  άλμπουμ τους “Indulge In A Big Swig!”, κομμάτια απ’το επερχόμενο 2ο άλμπουμ τους, καθώς και πολλές διασκευές από τις 5 τελευταίες δεκαετίες, από Stevie Wonder μέχρι Herbie Hancock κι από Incognito μέχρι De La Soul, με κοινό παρονομαστή πάντα το “fun”, τη διάθεση χορού και την μοναδική επικοινωνία με το κοινό.
Οι  εμφανίσεις τους τα τελευταία χρόνια είναι αμέτρητες μια και η  μπάντα έχει παίξει …σχεδόν παντού! Απ’ τα πιο μικρά  μέχρι τα μεγαλύτερα clubs της  Αθήνας αλλά και  σε όλη την Ελλάδα όπως Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αίγιο, Ναύπλιο, Καλαμάτα, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Σκύρος, Νάξος, Γαλαξίδι, Πρέβεζα, Κόρινθος κλπ. Έχουν συμμετάσχει  επίσης σε πολλά φεστιβάλ και συναυλίες, σε διάφορα clubs, bars, beach bars, events, ακόμα και σε ιδιωτικά party, fashion shows, εικαστικές εκθέσεις και εγκαίνια καταστημάτων, ενώ έχουν ανοίξει τις συναυλίες πολλών δυνατών ξένων και ελληνικών ονομάτων όπως Montefiori Cocktail (Ιταλία), Azymuth (Βραζιλία), Nicola Conte (Ιταλία), Gabin (Ιταλία) Salvador Sango (Νιγηρία), DC Fontana (Αγγλία), Μίκρο (Ελλάδα), Human Touch (Ελλάδα) κ.ά.
Τέλος, η μπάντα έχει συνεργαστεί σε επίπεδο ζωντανών εμφανίσεων, εταιρικών εκδηλώσεων κλπ με διάφορες εταιρείες ποικίλων αντικειμένων, όπως Lowe Lintas (διαφημιστική), DCW (Εταιρεία Software), MDV Group (Εταιρεία προώθησης και διοργάνωσης events), Attrattivo (Εταιρεία ρούχων), Eurobank, Van Dog (Εταιρεία διοργάνωσης events), Vibe Productions (Εταιρεία διοργάνωσης events), Proinso (Εταιρεία παροχής φωτοβολταϊκών συστημάτων) και πολλές ακόμα. 
 
 
Η    μ π ά ν τ  α

Σήμερα, η μπάντα συνεχίζει με την ίδια συνέπεια τις live εμφανίσεις της, πάντα  σε προσεγμένους χώρους, με την εξής σύνθεση αποτελούμενη από μερικούς απ’τους πιο ταλαντούχους και  έμπειρους μουσικούς στη χώρα μας, στον jazz και soul ήχο:

• Cristina Fontana – φωνή
• Γκέλυ Φλουρή – φωνή
• MC Yinka – φωνή
• Χρίστος Τσαμαρδάς – κιθάρα, φωνητικά
• Daniel Adegbola – μπάσο, φωνητικά
• Διονύσης Κοκόλης – τρομπέτα
• Αντώνης Ντόντος – σαξόφωνα, φλάουτο
• Ζωή Ευσταθίου – πλήκτρα
• Στέφανος Ψαραδάκης – τύμπανα
• Δημήτρης Κεφαλίδης – κρουστά

και με ηχολήπτες  τους Κώστα Παπαδογεωργή και Χριστίνα Σκινιώτη.


×