Xmas Party

Χριστουγεννιάτικο PARTY από το Synenteuxis.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 20-12-2013 21:30
Τοποθεσία Athenaeum Κελάρι
gr αφιερωμένο στις μουσικές επιτυχίες του ξενόγλωσσου κινηματογράφου Φώτα, κλακέτα και πάμε! Ετοιμαστείτε για μια κινηματογραφικά χορευτική βραδιά με μουσική από τον μαγικό κόσμο του σινεμά!

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 το Synenteuxis.gr οργανώνει στο "Κελάρι" του ATHENAEUM για τους φίλους και αναγνώστες του, ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτυ αφιερωμένο στις μουσικές επιτυχίες του ξενόγλωσσου κινηματογράφου.

Τα soundtracks των Tarantino, Copolla, Scorsese κι άλλων μεγάλων επιτυχιών σε συνδυασμό με την κινηματογραφική διακόσμηση και τα σύντομα αυτοσχέδια χορευτικά πάνω σε εμβληματικές σκηνές της μεγάλης οθόνης θα μας μεταφέρουν σε ένα άλλο κλίμα, εισάγοντάς μας στο τελευταίο παρασκευοσαββατοκύριακο πριν τις γιορτές.

Επίσης, μπορείτε να συμμετέχετε στην κλήρωση για αφίσες από τις 20 πιο επιτυχημένες ταινίες όλων των εποχών και χειροποίητα gadgets εμπνευσμένα από κινηματογραφικά σενάρια. Φορέστε το χαμόγελό σας και ελάτε να περάσουμε μια αξέχαστη Παρασκευή. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Οι πόρτες ανοίγουν 21.30 και θα κρατήσει όσο αντέχουνε τα decks.

Σας περιμένουμε για μια οσκαρική βραδιά! Να είστε όλοι εκεί!

 

 

Πληροφορίες για τον χώρο - Athenaeum Κελάρι

Tηλέφωνο: 210 3211987, 6945160385