Whiskey Cocktail Week

Whiskey Cocktail Week

4 – 10 Μαρτίου*

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

*Cocktails & Dreams opening party Δευτέρα 4 Μαρτίου στις 21:00

six d.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 09-03-2013 21:00
Τοποθεσία Six D.O.G.S.
o.g.s και έξι μοναδικά cocktails στο «Whiskey Cocktail Week».

Change the taste of your city μας προτρέπει το Dewar’s, υιοθετώντας μια φιλοσοφία δυναμική και ανατρεπτική παράλληλα. Και η πόλη μας μπορεί πράγματι να αλλάξει γεύση με μικρές αλλά τολμηρές επεμβάσεις, εικαστικές, μουσικές, αλλά και –φυσικά- γευστικές.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Dewar’s με τον πιο ζωντανό και δημιουργικό χώρο της πόλης, το six d.o.g.s, μια νέα σειρά από Dewar’s cocktails έρχονται να αλλάξουν τη γεύση της διασκέδασης, σε μια εβδομάδα αφιερωμένη στην «εξερεύνηση» του κόσμου του ουίσκι.

Έξι μοναδικά cocktails, αλλάζουν τους όρους του παιχνιδιού και έρχονται να μας ξεναγήσουν σε μονοπάτια γεύσης, που δεν φανταζόμασταν. Ζεστά ή κρύα, εκρηκτικά ή φιλικά, αναμενόμενα ή ανατρεπτικά, τα cocktails-πρόταση του Dewar’s και των barmen του six d.o.g.s, αποκαλύπτουν τον αληθινό γευστικό χαρακτήρα του ουίσκι και μας προκαλούν να ξεπεράσουμε τις συνηθισμένες μας επιλογές.

Έναρξη της εξερεύνησης, τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, με το opening πάρτι «Cocktails & Dreams» στο bar του six d.o.g.s που θα μας ανοίξει τη διάθεση για πολύ ποτό και κέφι. Ο Κωνσταντίνος Δαγριτζίκος στα decks θα εξασφαλίσει μουσικές από άλλες εποχές, σε ρυθμούς αποκλειστικά Swing και Jazz και άλλες ζεστές μελωδίες σε μια –κατά τα’ άλλα- μάλλον παγωμένη βραδιά.

Επιπλέον συστατικό επιτυχίας… όλη την εβδομάδα όλα τα Dewar's cocktails θα προσφέρονται σε ειδικές τιμές (στα 7 ευρώ), αλλά και το bargain cocktail έκπληξη στα 5 ευρώ, σε όλους τους χώρους του six d.o.g.s.  

Dewar’s Cocktail Week στο six d.o.g.s. από τις 4 ως τις 10 Μαρτίου και θα ανακαλύψετε τελικά ότι…και τα 6 είναι υπέροχα!

Πληροφορίες για τον χώρο - Six D.O.G.S.

To six d.o.g.s είναι ένα all day/all night πολιτιστικό κέντρο διασκεδάσεως στην καρδιά της όμορφής μας πόλης, που εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2009. Συνδυάζει οργανικά ένα Project Space (χώρο που φιλοξενεί εκθέσεις, one-off events, performances και άλλα ποικίλα projects), ένα Bar, ένα Café, έναν κήπο, και ένα Gig Space πλήρως τεχνικά εξοπλισμένο για να φιλοξενεί συναυλίες, θεατρικά, party, workshops, ομιλίες, εκπαιδευτικά προγράμματα, και σεμινάρια. Δεν προτείνεται ως ένας καινούργιος χώρος, αλλά ως ένα νέο μοντέλο χώρου, όπου όλοι μπορούν να παίξουν. Στοχεύει στο να δημιουργήσει και να συντηρήσει έναν υψηλού προφίλ δυναμικό πυρήνα πολυσυλλεκτικών δραστηριοτήτων παραγωγής και παρουσίασης σε μία περιοχή της πόλης που είναι απλά φυσικό να συμβεί αυτό, επιδιώκοντας να είναι το ίδιο Pop όσο και Avant-garde, τηρώντας ένα ενιαίο επίπεδο σε όλες τις δράσεις που προτείνει. Ανοιχτά καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους, σπιτικά εποχιακά ροφήματα, special cocktails, και πάσης λογής λιχουδιές, με φιλικές τιμές, τόσο στα προϊόντα που προσφέρει, αλλά και στα δρώμενα που παρουσιάζει.

T: (+30) 210.3210510
M: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.