Unisonic Pre-Listening Party

Την Κυριακή 27 Ιουλίου, λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία του νέου δίσκου "Light of Dawn" των UNISONIC, το Unisonic Support Team Greece και το Souls Alive ~ Unisonic Official Fanclub σε συνεργασία με τον Panos Bougalis και το Bat City Club,σας παρουσιάζουν πρώτοι τον δίσκο στην Ελλάδα.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 27-07-2014 21:00
Τοποθεσία Bullet Club (ex Bat City)

Μια ευκαιρία για όλα τα μέλη του Unisonic Support Τeam Greece αλλά και οπαδούς της μπάντας, να γνωριστούν από κοντά, να ανταλλάξουν απόψεις και να διασκεδάσουν.

Η βραδιά θα κυλήσει ακούγοντας φυσικά τον καινούργιο δίσκο "Light of Dawn", παλιότερα κομμάτια της μπάντας, τραγούδια από τα συγκροτήματα που συμμετείχαν κατά καιρούς οι Michael Kiske, Kai Hansen, Dennis Ward, Mandy Meyer και o Κώστας Ζαφειρίου και πολύ power metal!!!

https://www.facebook.com/events/703016513079647/?notif_t=plan_admin_added

Πληροφορίες για τον χώρο - Bullet Club (ex Bat City)

Το Bullet Club βρίσκεται στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας 11, ακριβώς δίπλα στο πεδίο του Άρεως. Η πρόσβαση γίνεται ή μέσω ΗΣΑΠ (Στάση Πλατεία Βικτώριας) ή μέσω μετρό (Στάση Αμπελόκηποι) + όποιο λεωφορείο κατευθύνεται προς κέντρο (η στάση ειναι έξω από το μαγαζί). Με τα πόδια από Βικτώρια ειναι ένα πεντάλεπτο, από Αμπελόκηπους είναι κάνα τέταρτο)

Τηλ. 210 6401666

Â