search

Steam Club

Ευρυμέδοντος 3, Αθήνα 104 35, Ελλάδα

Trish Van Eynde + Klaina, Dimitri.S

Trish Van Eynde + Klaina, Dimitri.S

31 Ιαν 2015 22:00

Steam Club

Trish Van Eynde + Klaina, Dimitri.S

TRISH VAN EYNDE

Μία από τις λίγες, αν όχι μία από τις μόνες γυναίκες DJ η οποία χρησιμοποιεί πραγματικά 3 πικάπ για mixing. Αυτή η ικανότητα, για mixing μελωδιών μαζί με την αγάπη της για το Ντιτρόιτ και την φουτουριστική μουσική που "κρατάει" την αλήθεια, δημιουργώντας έτσι τον δικό της ήχο, δεν θα σας αφήσει ασυγκίνητους ...

Γεννημένη σε μια οικογένεια με μουσική ιστορία και μια τραγουδίστρια σαν μαμά, μεγαλώνει με μια αδελφή και τον αδελφό που την μεγάλωσαν ουσιαστικά με soul και funk μουσική και να παίζει πιάνο από 9, δεν αποτελεί καμία έκπληξη ότι από την ηλικία των 11 είχε ήδη μια τεράστια αγάπη για τους ήχους των synthesizers και ήδη ονειρεύεται το πρώτο synth της. H ηλεκτρονική μουσική θα ήταν αυτή που θα την κέρδιζε.. και απο τότε δεν έχασε το μικρόβιο.

Μετά την αγορά των πρώτων της δίσκων για κάποιο χρονικό διάστημα, το παίξιμό τους ήταν μόνο μια φυσική εξέλιξη και έτσι η dj-καριέρα της είχε αρχίσει. Η ανάδειξη της ξεκίνησε όταν μια φίλη της (Jan Van den Bergh, ένας από τους ανθρώπους πίσω από το Buzz) την σύστησε στον Peter Decuypere (την εποχή εκείνη είχε το θρυλικό κλαμπ "FUSE" στις Βρυξέλλες πριν ξεκινήσει το I Love Techno). Γρήγορα άρεσε στον Peter αυτό που άκουσε και την έκανε resident στο Fuse Club.

Δεν θα πάρει πολύ πριν αρχίσει να εργάζεται για την Buzz Records, γνωστή και ως επί των πρώτων "Detroit προσανατολισμένο label» στο Βέλγιο, καθώς εργάζεται ως βοηθός και για  την δισκογραφική Indisc. Ένα χρόνο αργότερα, αποφάσισε να διευρύνει τον ορίζοντά της και άρχισε να εργάζεται ως A & R manager για την R & S Records, ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησε το δικό της label ¨Generations". Με 23 κυκλοφορίες με ονόματα όπως ο Steve Rachmad, John Tejada, Percy X, Yuji Takenouchi, ... ήξερε ακριβώς σε τι κατεύθυνση πήγαινε. Σύντομα ενα δεύτερο residency στο γνωστό Food Club, προστέθηκε στις δραστηριότητες της.  Μέχρι σήμερα θεωρείται ως η βελγική πρωταγωνίστρια της Techno.

Το 1999 της είχε ζητηθεί να δημιουργήσει ένα track για την μικτή συλλογή από τον resident του Fuse Pierre ώς μπόνους track. Μαζί με τον με Raf Bongoma, παρήγαγε το πρώτο κομμάτι της. Ο δεύτερος δίσκος κυκλοφόρησε το 2002 σε ένα πακέτο με ένα μουσικό βίντεο και μια συλλογή η οποία έκανε ένα απροσδόκητο τεράστιο αντίκτυπο και ακολούθησε ένα remix για τον Pragha Χαν αργότερα εκείνο το έτος. Ένα χρόνο αργότερα γνώρισε τον Sam Ostyn και απο τότε συνεργάζονται μαζί. Το 2004 γνώρισε τον Kobbe, έναν πραγματικό μαέστρο για αυτήν. Ο ίδιος της δίδαξε πολλά και δυο releases θα προκύψουν από αυτή τη φιλία. Έχοντας κυκλοφορήσει 2 Chrome Resident EP, ένα remix για τον Jivaro, ένα remix για τον Laurent Garnier, κάνει release στο label MiniMaxima των Technasia, στο label του Laurent Garnier και του Eric Morand 's FU ..! FCOM και ΜΒ Elektronics,ανεβάζοντας το επίπεδό της. Έτσι, το 2006 έγινε το έτος του νέου του solo project της και το 2007 η έναρξη του νέου label της Electric Art Recordings!

Από το 2007, ξεκινώντας την Electric Art Recordings, φιλοξενώντας τα μηνιαία πάρτυ ‘Electric Room’στο θρυλικό FUSE  Club, ενώνοντας ένα φουτουριστικό όραμα και διαγαλαξιακά grooves, η αποστολή της ήταν και είναι να ενώσει τις ηλεκτρισμένες grooves σε ενα καθολικό mindframe για το dancefloor.

Αγαπώντας τις φουτουριστικές απόψεις και ήχους, hi tech soul, μεταλλικές grooves, bleeps και έγχορδα, μελωδικό techno, minimal, house, electro ή techno, ο Ντιτρόιτ ήχος έγινε το σήμα κατατεθέν της ... Με λίγα λόγια μουσική με μια εικόνα και μια ιστορία, ένα στυλ που μπορείτε να ακούσετε στα set και τις παραγωγές της.

http://www.residentadvisor.net/dj/trishvaneynde
https://soundclod.com/trishvaneynde

KLAINA

O Klaina αποτελέι ενεργό δύναμη στο Βέλγιο στην techno σκηνή για χρόνια. Αγάπησε τους ήχους του Detroit techno σε νεαρή ηλικία και φιλοξενεί μια «underground ραδιοφωνική εκπομπή" με το όνομα Motorcitysounds και φέρνοντας καλλιτέχνες όπως DJ Bone σε clubs σε όλο το Βέλγιο. Όπως και με τα 3 πικάπ set του σαν DJ, οι  παραγωγές του τείνουν να είναι γρήγορες, γραμμικές και sci-fi εμπνευσμένες.
Το ντεμπούτο άλμπουμ του που κυκλοφόρησε στην Bastardo Electrico (IRE), που ονομάζεται Synchronized Soul, ακολούθησε με το "Relocating Gravity EP" του για Etiketa Records (CR). Μετά είχε την ευκαιρία να κάνει remix για τον Rennie Foster το "Good Time Charlie" για την Subject Detroit (USA).
Σε νεαρή ηλικία, ο Klaina ήδη επηρεάζεται από τους ήχους των Art of Noise, των Kraftwerk, Jean Michelle Jarre και Eqinox, αλλά και όλες τις διάφορες μορφές των συνθετικών ήχων και φουτουρισμού οι οποίες σε μεγάλο βαθμό τον επηρέασαν. Οι εξορμήσεις του σε διαφορετικά στυλ ηλεκτρονικής μουσικής τον έφεραν όλο και πιο κοντά στην αναζήτησή για βαθιά εμπνευσμένους ατμοσφαιρικούς ήχους.
Ο Klaina σύντομα κατάλαβε τη διαφορά ανάμεσα στην καλή μουσική και κακή μουσική και την Detroit Techno μουσική. Από τότε που μολύνθηκε με τον ήχο του Ντιτρόιτ και άρχισε να εξασκεί τις ικανότητές του πικάπ, υπαγορεύθηκε από την ανάγκη για πειραματισμό, συνδυάζοντας και δημιουργώντας το δικό του ήχου DJ-ing με 3 πικάπ. Αυτός ήταν ο τρόπος για να προωθήσει το μήνυμά του. Η ανάγκη για να προοωθήσει το μήνυμά του εκεί έξω τον τράβηξε στον κόσμο της παραγωγής. Χωρίς καμία έκπληξη ανακαλύφθηκε από την Electronic Art Recordings, Subject Detroit, Bastardo Electrico και Etiketa Records ζητώντας του να προσκομίσει συγκεκριμένα κομμάτια για να υποστηρίξει τις
δισκογραφικές για την αποστολή του ...
Του DJ-σύνολα είναι αυτό που αντιπροσωπεύει, οι παραγωγές του, είναι αυτό που πιστεύει, μια έκφραση του εσωτερικού κόσμου του, η επιθυμία να δώσουμε κάτι στους ανθρώπους... Σήμερα, με τα παραδοσιακά, και ηλεκτρονικά μέσα ο Klaina συνεχίζει το δικό του μονοπάτι μέσα από το ηλεκτρονικό κόσμο, φιλοξενόντας και προωθώντας την
ραδιοφωνική εκπομπή  "Motorcitysounds" , σε συνεργασία με την Trish Van Eynde.

www.residentadvisor.net/dj/djklaina
www.soundcloud.com/djklaina

DIMITRI.S

O Dimitri.s γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.  Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή δώδεκα χρόνια πριν. Εμπνευσμένος από καλλιτέχνες όπως ο Derrick May, Jeff Mills, Juan Atkins, Ben Sims, DJ Rolando, Robert Hood, Cari Lekebusch και πολλοί άλλοι, άρχισε το DJ'ing στο Kent, στο Ηνωμένο Βασίλειο στην ηλικία των 19 ετών. Όταν μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 2006, οι πόρτες συνέχισαν να ανοίγουν για τον φιλόδοξο νεαρό καλλιτέχνη. Παίρνοντας μια γρήγορη γέυση της νυχτερινής
ζωή σκηνής της Νέας Υόρκης, του δόθηκε η ευκαιρία να παίξει σε clubs όπως το Sin Sin και στο The Porch. Την ίδια χρονιά, ο ίδιος σκηνοθέτησε το μουσικό βίντεο για τον διάσημο Cari Lekebusch  "Steady Motion" για την H-Productions. Μετά το βίντεο, άλλοι καλλιτέχνες γρήγορα άρχισαν να ενδιαφέρονται για την ικανότητά του να
παράγει τολμηρές κινούμενες εικόνες. Μετά την επιστροφή του στην πατρίδα του το 2007, είδε την έλλειψη μιας «πραγματικά», underground σκηνής στην Αθήνα, μια που να επικεντρώνεται στην ψυχή της μουσικής. Έτσι, απτόητος, άρχισε να φιλοξενεί τα δικά του πάρτυ, με το όνομα "Mystik". Έφερε την Connie Yin, μια από τις καλύτερες DJ της
Νέας Υόρκης στην Αθήνα για πρώτη φορά. Μόλις το πάρτυ κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού, αποφάσισε να φέρει ένα άλλο επερχόμενο DJ και παραγωγό, τον Petri Laine από τη Φινλανδία. Στα τέλη του 2008, επέστρεψε στην Νέα Υόρκη για να συνεχίσει την καριέρα του στην κινηματογραφική βιομηχανία. Σε μόλις λίγους μήνες, έπαίξε στο The
Porch, στο La Zarza και για τo Rebuild '08, μια παράσταση μόδας & μουσικής που υποστηρίζει τους Αστέγους. Γρήγορα του δόθηκε η ευκαρία να ανοίξει για τον πατέρα της techno Derrick May στο θρυλικό Sullivan Room. Ο ίδιος συνέχισε να κάνει τα πάρτυ του στην Νεα Υόρκη παίζοντας με καλλιτέχνες όπως ο G-Tech (Svek), DJ Dex (Underground Resistance) και τον label manager του πρώτου techno label Metroplex, Kimyon. To 2014 βρήκε την ευκαιρία να φέρει έναν απο τους αγαπημένους του καλλιτέχνες, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τον DJ Bone (Subject Detroit). Ο Dimitri.s εστιάζει την προσοχή του φέρνοντας καλλιτέχνες στην Αθήνα αλλά και παράγοντας το δικό του μοναδικό υλικό.
Είτε είναι μέσα από μουσική ή κινούμενες εικόνες, o Dimitri.s προσπαθεί να προωθήσει την Ηλεκτρονική Μουσική με κάθε δυνατό τρόπο. Καθοδηγούμενος από τη soul και funk του Detroit Techno ήχου, αλλά και τις εμπειρίες του απο την Νέα Υόρκη το μουσικό του ταξίδι δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης!

https://soundcloud.com/mystikgr

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Τιμή Φιάλης / Bottle price (down & upper area):
- Tables: 120 euro / 6 persons (1 bottle)
- Stands & Bar: 80 euro / 4 persons (1 bottle)

Κρατήσεις τραπεζιών / Table reservation: - Τηλ.: 6974 4524 77

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / FOR MORE INFO
- Τηλ.: 6974 4524 77
- Πληροφορίες: (mystikgr@gmail.com)
- Website (www.mystik.gr)
- Facebook (www.facebook.com/mystikgr)


×