Tripwire

Το Σάββατο, 25 Μαίου 2013, θα πραγματοποιηθεί στο Lost & Found μία εναλλακτική βραδιά με τους Tripwire σε ακουστικό live set και τον Γιώργο Αποστόλου στα decks.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 25-05-2013 22:00
Τοποθεσία Lost And Found
..

Είσοδος: Ελεύθερη

Το αγγλόφωνο Indie alternative σχήμα από την Αθήνα, θα παρουσιάσει σε ακουστική μορφή νέες συνθέσεις οι οποίες θα συμπεριληφθούν στην δεύτερη του δισκογραφική δουλειά η οποία θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2013 μαζί με παλιότερες συνθέσεις απο τον πρώτο τους δίσκο. Η μελωδικότητα και η μουσική αρμονία συνεχίζουν να αποτελούν βασική προτεραιότητα για την μπάντα μέσα σε ένα πρίσμα μεγαλύτερου πειραματισμού σε σχέση με τον πρώτο δίσκο "Cables And Lines”.

www.tripwire.gr

http://www.facebook.com/pages/Tripwire/100269769450?ref=hl

 

Tα Lost Parties συνεχίζονται αυτήν την φορά με Live εμφάνιση από τους Tripwire και με τον Γιώργο Αποστόλου του Red 96,3 στο virtual deck του να διαλέγει τα πιο μεγαλα ροκ, ποπ, ελέκτρο & μέταλ hits απο τα 80ς μέχρι σήμερα. MUSE & PLACEBO, KISS & BLACK KEYS, SISTERS OF MERCY & RAMMSTEIN, DEPECHE MODE & PULP, OASIS & BLUR μαζί με κλασικές ebm & industrial παρεκτροπές στο πιο ζωντανό ροκ παρτυ της σαββατιάτικης Αθήνας.

Από τις 10:00 το βραδυ, παντα με ελεύθερη είσοδο & καθαρά-φτηνά ποτά!

Πληροφορίες για τον χώρο - Lost And Found

Οι παλιοί θαμώνες το ξέρουν σαν Barrio. Ένα από τα καλύτερα μπαρ της περιοχής συνδυάζει υπέροχα το industrial σκηνικό με τις arty λεπτομέρειες. Τακτικά φιλοξενούνται εικαστικές εκθέσεις, parties και events. Ανοίγει καθημερινά από το πρωί για καφέ, γλυκά και ελαφριά σνακ.

Tηλ.: 210 5246564