Trashformers Party

Ύστερα από αμέτρητα πειράματα και χωροχρονικές διαστρεβλώσεις, οι TRASHFORMERS, το αυθεντικό και πρωτοπόρο team της ακραίας διασκέδασης, επιστρέφει με τη πιο εξελιγμένη μορφή ψυχαγωγίας στο γαλαξία… το TRASH PARTY.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 29-11-2014 23:37
Individual Price 10.00€
Τοποθεσία Koo-Koo Live Music Bar

Έχουν έρθει στην πόλη σας,
έχουν ταξιδέψει στο παρελθόν (εκεί στα παιδικά μας χρόνια),
έχουν μπει βαθιά μέσα στην καρδιά σας,
έχουν πεταχτεί μέχρι το μέλλον (και μέχρι το περίπτερο),
και… πρόσφατες φωτογραφίες δείχνουν ότι έχουν κατακτήσει και το φεγγάρι!
Το Νο1 διαγαλαξιακό πάρτυ από τις 4 Οκτωβρίου και κάθε 2ο Σάββατο  διακτινίζεται με την αστρική πύλη στον αστερισμό του ΚΟΟΚΟΟ (μετά από τον αστερισμό του Κενταύρου στρίβεις δεξιά) ή μέσω της σκουληκότρυπας του μετρό. Προσοχή όμως μην πέσετε σε μαύρη τρούπα! Με λίγα λόγια στο Γκάζι, Ιακχού 17.
Ένα εξωπραγματικό Dj Set, που κόκκαλα δεν έχει αλλά κόκκαλα τσακίζει και ένα πολυδιάστατο Vj Set που καθηλώνει, συνδυάζονται με τα μυστικά συστατικά των Trashformers δημιουργώντας μια μοναδική πρωτόγνωρη και πρωτόγονη εμπειρία.
Η ατμόσφαιρα στον χώρο δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα! Οι ηλεκτρομαγνητικοί παλμοί σε κάνουν να δονείσαι στους συμπαντικούς ρυθμούς. Κοιτάς γύρω σου και είναι σαν να ερωτεύεσαι για πρώτη φορά (οι ηλεκτρομαγνητικοί παλμοί φταίνε).
Σύμμαχοί τους, οι πολύ αγαπημένοι Secret Guests που σε κάθε show μας ταξιδεύουν με τη φωνή τους στα ραδιόφωνα και στα κασετόφωνα από το παρελθόν.
Όσο όμως και να προσπαθούμε να εξηγήσουμε το φαινόμενο TRASHFORMERS και τον χαμό που γίνεται σε κάθε event τους, κανείς δεν μπορεί να περιγράψει τι ακριβώς παίζει…

Είναι το ανεξήγητο, το ανεξερεύνητο, το ανεξίτηλο, το απαρέμφατο! Μια εμπειρία που πρέπει πρώτα να ζήσεις για να την καταλάβεις, και πάλι μετά δεν θα μπορείς να την εξηγήσεις στους φίλους σου.
Αφεθείτε σε ένα show όπου τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο πέρα από την διασκέδαση και το ξεβίδωμα από τον χορό.

Επίσημος διαγαλαξιακός διαδικτυακός υπερσύνδεσμος:
https://www.facebook.com/trashformers.gr

Είσοδος 9,99 € με μπύρα ή κρασί

Πληροφορίες για τον χώρο - Koo-Koo Live Music Bar


Τηλ. 2103450930
www.kookoo.gr