Trashformers Party

«………Επιτέλους φτάνει 25 Δεκεμβρίου και ξυπνάς με χαμόγελο, γιατί πέρα από το οικογενειακό τραπέζι που θα πας και θα φας σαν το βόα, έχεις κανονίσει για το βράδυ να πας στο Χριστουγεννιάτικο Party των TRASHFORMERS!

Αφού έχεις λιώσει στις σόδες και έχεις πει χρόνια πολλά σε 10.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 25-12-2013 21:00
Individual Price 10.00€
Τοποθεσία Koo-Koo Live Music Bar
000 άτομα πέφτεις για χειμερία νάρκη που θα διαρκέσει τουλάχιστον 2 ώρες. Ξυπνάς, μπαίνεις στο FB και ξαναδιαβάζεις το μήνυμά του event, αυτό ακριβώς εδώ, για να ακολουθήσεις τις οδηγίες με τα Dress Code και αυτά τα περίεργα που κάνουν αυτοί οι αναθεματισμένοι… δεν θέλεις να σκάσεις και να είσαι η/ο ξενέρωτος της παρέας! Ξαναδιαβάζεις λοιπόν: ………» Μ’ αυτές ακριβώς τις παραγράφους ξεκίνησαν όλα πέρσι και κάναμε το μεγαλύτερο Trash show όλων των εποχών (όπως υποσχεθήκαμε άλλωστε)…

Αυτό όμως LAST YEAR… (και όποιος δεν ήταν στην παρέα μας πέρσι ιδού το link για να δει την αφίσα μας που είμαστε περήφανοι..)

Φέτος μιλάμε δικέ μου σε φάση σαν να λέμε ότι θα κάνετε attend σε: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ TRASH PARTY ΤΙΤΑΝΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ

Γι αυτό τον λόγο αποφασίσαμε αντί για δέντρο φέτος να στολίσουμε καραβάκι… Λίγο το ότι γιορτάζουν 50.000 Χρήστοι, Χριστίνες, Χρύσες, Χρυστάλλες, Μανώληδες, Εμμανουέλες, Βηθλεέμς, Γκασπάρς, Μελχιώρς, Μπαλτασάρς (άμα σε λένε Γκασπάρ, Μελχιώρ ή Μπαλτασάρ έχεις Free Drinks όλο το βράδυ αρκεί να μας δείξεις την όχι πλαστή ταυτότητα σου..  ) Λίγο το ότι κάνουν άτυπα reunion οι φοιτητές Λίγο το ότι κάνουν άτυπα reunion αυτοί που σκάνε από τα εξωτερικά Λίγο το ότι, όπως και να το κάνεις, τα Χριστούγεννα κάνουμε γαμώ τα πάρτυ!!!

ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ!!!

- Ένα πάρτυ που η στρουμφίτα θα κάνει twerking στον γκρινιάρη από τα στρούμφς και θα του στρουμφίσει…

- Ένα πάρτυ που θα παρευρεθεί ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο Λεονάρντο Ντα βίντσι

- Ένα πάρτυ που ο ρούντολφ το ελαφάκι θα φύγει δικαιολογημένα με κόκκινη μύτη γιατί θα έχει πιεί τον κώλο του!

- Ένα πάρτυ που θα ξεκινήσει στις 23:37 και θα φύγετε μετά τις 6:00 - Ένα πάρτυ που θα το διηγείστε στα εγγόνια σας!

DRESS CODE: Semi posh… ψιλο-κυριλέ ρε παιδί μου! Δεν χρειάζεται να μπει κανένας σε έξοδα! Ένα ψιλοκυριλέ φορεματάκι το έχουμε όλες μας!!! (ούπς μου ξέφυγε αυτό!)

Τιάρες / μανικετόκουμπα / καπέλα με βέλο / σμόκιν / νο σμόκιν / γραβάτες / παπιγιόν / καμιά τουαλέτα ( από αυτές που τρώει και η Άντζελα ) κλπ.!! Κάντε tag τους εαυτούς σας και του φίλους σας στις φωτό του προηγούμενου πάρτυ με τον Λεμπέση και κερδίστε προσκλήσεις για το Χριστουγεννιάτικο Trash Party Τιτανικων Διαστάσεων!!

Είσοδος με Μπύρα / Κρασί 9,99 (+2€ Ποτό), Ποτό 5,99€ / Μπύρα 3,99€

Για Τραπεζοφιάλες καλέστε στο 2103450930 ή 6933331003

Οι WHAM έκαναν Like στο Page Last Christmas και μας δώσαν και την καρδιά τους (την κρατάμε σε ένα ψυγείο)… Εσείς?

https://www.facebook.com/trashformers.gr

P.S. Μιας και τελικά δεν καίω τζάμπα RAM και διαβάζετε αυτά που κάθομαι και γράφω, εγώ το καημένο ρομπότ των TRASHFORMERS… Θέλω να σας μεταδώσω την αγάπη μου αναθέτοντας σας μια αποστολή… Ο Άη Βασίλης έπεσε από την καμινάδα και έσπασε τα πόδια του, βοηθήστε τον να κάνει τα παιδάκια όλου του κόσμου χαρούμενα! Τις επιλογές θα τις κάνετε εσείς σε ένα διαδραστικό χριστουγεννιάτικο βιντεάκι που γυρίσαμε 3 χρόνια πριν  http://www.youtube.com/watch?v=7YW0pv6tunE

♥ Και μην ξεχνιόμαστε… Κάντε copy την παρακάτω ατάκα και γράψτε τη στο wall του event… Χωρίς να κερδίσετε κάτι, απλά για να συνεχίσετε να με κρατάτε χαρούμενο!

♥ “Κάνω τα πάντα για ένα σφηνάκι… ΤΑ ΠΑΝΤΑ”

Πληροφορίες για τον χώρο - Koo-Koo Live Music Bar


Τηλ. 2103450930
www.kookoo.gr