Trashathon Xmas Eve 2014

trashathon (τράσαθον) = συνδυασμός των λέξεων
trash (σκουπίδι) και marathon (μαραθώνιος),
προϊόν του νοσηρού λόγου-παιγνιώδους εγκεφάλου
του Ηλία Φραγκούλη, για τις ανάγκες χοροεσπερίδος
με θέμα το ρεπερτόριο χαμηλού γούστου

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μέσα στην ? των Χριστουγέννων, το TRASHATHON επιστρέφει στο Bios, όπως κάθε έγκλημα που σέβεται τον εαυτό του.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 24-12-2014 23:00
Τοποθεσία Tesla Bar (Bios)
Since 2009, πια, το αγαπημένο πάρτι χαράς και κακού γούστου, με DJ τον Ηλία Φραγκούλη (CINEMaD, freecinema.gr) να ανασύρει από το παγκόσμιο ρεπερτόριο τραγούδια που ο πολιτισμός και η ανθρωπότητα όλη θα ήθελαν να ξεχάσουν.

Για το πιο hipster κοινό: Η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην αφέλεια του memorabilia και τις ενοχές που συντροφεύουν μέσα μας αμέτρητα ακούσματα διεθνούς καρα-kitsch-αριού, διερευνάται με την πρόθεση να ισοπεδωθεί ο καθωσπρεπισμός στο dancefloor. Ή κάτι τέτοιο.

Θα ακούσεις οικτρή, vintage (από ’60 και βάλε) pop, θα χορέψεις με μπαλαλάικα σουξέ, θα κάνεις ασκήσεις γυμναστικής (σοβαρά!) με αγαπημένη εϊτίλα και ως το πρωί θα παρακαλάς… ν’ αντέξουν τα πόδια σου ή να μην υπάρξουν φωτογραφίες στα social! Ναι, το TRASHATHON είναι το καλύτερο πάρτι και για την φετινή παραμονή Χριστουγέννων (ρώτα αυτούς που επέζησαν πέρσι).

Και ντύσου κάτι γιορτινό, μέρες που ‘ναι! Βάλε ένα παπιγιόν, ένα κάποιο φωτάκι, έναν τάρανδο (ή ένα ταριχευμένο τμήμα του, έστω…), μια φάτνη στο μούσι σου, κάτι οικολογικό σε κλαδί. Άστραψε (το μάτι μας)!

TRASHATHON Χmas Eve 2014
Παραμονή Χριστουγέννων στο Tesla @ Bios.
Give it to someone special, όπως last Christmas, καλέ!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ