Trashathon Xmas Eve 2013

trashathon (τράσαθον) = συνδυασμός των λέξεων trash (σκουπίδι) και marathon (μαραθώνιος), προϊόν του νοσηρού λόγου-παιγνιώδους εγκεφάλου του Ηλία Φραγκούλη, για τις ανάγκες χοροεσπερίδος με θέμα το ρεπερτόριο χαμηλού γούστου Ένα χρόνο μετά τον επικό χαμό (τυπικό), το TRASHATHON επιστρέφει στο Bios, όπως κάθε έγκλημα που σέβεται τον εαυτό του.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 24-12-2013 23:00
Τοποθεσία Bios
Από το 2009, το αγαπημένο party χαράς και κακού γούστου, με DJ τον Ηλία Φραγκούλη (CINEMaD, freecinema.gr), να ανασύρει από το παγκόσμιο ρεπερτόριο τραγούδια που ο πολιτισμός και η Γη ολάκερη θα ήθελαν να ξεχάσουν.

Για τους κουλτουριάρηδες: Η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην αφέλεια του memorabilia και τις ενοχές που συντροφεύουν μέσα μας αμέτρητα ακούσματα διεθνούς καρα-kitsch- αριού, διερευνάται με την πρόθεση να ισοπεδωθεί ο καθωσπρεπισμός στο dancefloor. Ή κάτι τέτοιο.

Θα ακούσεις οικτρή pop, θα χορέψεις με μπαλαλάικα σουξέ, το πρωί θα παρακαλάς να μην τελειώσει ποτέ, δεν θα θυμάσαι τίποτα μετά και την επόμενη μέρα μπορεί και να ντρέπεσαι βλέποντας τις φωτογραφίες. Ναι, είναι το καλύτερο party για την παραμονή Χριστουγέννων (ρώτα τους επιζώντες από το προηγούμενο).

Και ντύσου κάτι γιορτινό, πια! Από κάδους σκουπιδιών χορτάσαμε (#diplhs). Βάλε ένα φωτάκι, έναν τάρανδο ολόκληρο, μια φάτνη, κάτι οικολογικό σε κλαδί. Μέρες που ‘ ναι (#the_humanity)…

TRASHATHON Παραμονή Χριστουγέννων στο Bios. Give it to someone special, όπως last Christmas, καλέ!

 

 

 

Πληροφορίες για τον χώρο - Bios

Κέντρο συνάντησης για τις τέχνες και τα μέσα του σήμερα

T. 210 3425335