Trashathon

trashathon (τράσαθον) = συνδυασμός των λέξεων
trash (σκουπίδι) και marathon (μαραθώνιος),
προϊόν του νοσηρού λόγου-παιγνιώδους εγκεφάλου
του Ηλία Φραγκούλη, για τις ανάγκες χοροεσπερίδος
με θέμα το ρεπερτόριο χαμηλού γούστου


Παραμονή Χριστουγέννων.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 24-12-2012 23:00
Τοποθεσία Bios
Φέτος τα σκουπίδια στην τηλεόραση δεν θα γιορτάζουν. Δεν θα υπάρχουν shows, δεν θα τσιρίζει η Ρούλα, δεν θ’ ακούς καν ελληνικά! Γι’ αυτό κι εμείς... σου δίνουμε κάτι special.

Το TRASHATHON επιστρέφει στο Bios, όπως κάθε έγκλημα που σέβεται τον εαυτό του. Ήταν Παρασκευή, 27 του Νοέμβρη, το 2009. Πλήθη λαού, σφυρίχτρες, ιαχές τρόμου &  λατρείας με το «Σημάδι του Σκορπιού» του Κορκολή και τις χείριστες «παραγγελιές» προς τον Ηλία Φραγκούλη, που αν και μπάζο ως DJ, ξέρει τι θα πει... «καλό γούστο».

Για τους κουλτουριάρηδες: Η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην αφέλεια του memorabilia και τις ενοχές που συντροφεύουν μέσα μας αμέτρητα ακούσματα διεθνούς καρα-kitsch-αριού, διερευνάται με την πρόθεση να ισοπεδωθεί ο καθωσπρεπισμός στο dancefloor. Ναι. Αυτό.

Σκληροπυρηνικές δόσεις eurotrash, δραματικές διασκευές που θα έπρεπε να είχαν θαφτεί πέρα από το χρόνο, τσαρούχι απ’ τον τόπο σου και άλλα μπαλαλάικα σουξέ που κάνουν τη λέξη pop να χάνει κάθε νόημα, όλα όσα ντρέπεσαι να θυμάσαι και σίγουρα έχεις χορέψει, είναι εδώ.

Κάνε μας μια χάρη μόνο. Επειδή έχουμε και κρίση και δεν θα έχουμε στολίσει, βάλε κάτι που να σε κάνει να μοιάζεις με χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τίποτε φωτάκια (βγαίνουν και σε μπαταρίας), καμιά λάμπα, ένα άστρο, μια φάτνη... Ότι σου βρίσκεται και φοριέται εύκολα, μωρέ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

TRASHATHON
Παραμονή Χριστουγέννων στο Bios.
Give it to someone special, μέρες που’ ναι...

Πληροφορίες για τον χώρο - Bios

Κέντρο συνάντησης για τις τέχνες και τα μέσα του σήμερα

T. 210 3425335