Touched By The Hand Of Goth

Tο πρώτο αμιγώς Gothic party του Death Disco είναι γεγονός! Ο τίτλος του, Touched by the hand of Goth και να είστε προετοιμασμένοι για μια βραδιά όπου η μουσική πτυχή της gothic κουλτούρας θα βρεθεί σε πλήρη ανάπτυξη και σε ένα μοναδικό πάντρεμα των υποειδών της.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 25-01-2013 23:00
Individual Price 5.00€
Τοποθεσία DeathDisco

Gothic rock όπως το καθιέρωσαν οι THE SISTERS OF MERCY, FIELDS OF THE NEPHILIM, THE MISSION, NOSFERATU, ROSETTA STONE, THE MERRY THOUGHTS, INKUBUS SUKKUBUS κτλ.
Gothic metal όπως το έκαναν δημοφιλές οι PARADISE LOST, MOONSPELL, TIAMAT, TYPE O NEGATIVE, THE 69 EYES, ANATHEMA και αρκετά ακόμη συγκροτήματα.

Και φυσικά δε θα ήταν δυνατό να παραληφθούν και τα θρυλικά ονόματα του dark wave, όπως το επινόησαν οι JOY DIVISION, BAUHAUS, THE CURE, CHRISTIAN DEATH και ένας μεγάλος αριθμός ονομάτων.

Are you ready to goth?

Dj’s: Leo Skiadas + AfterDark

Είσοδος 5€ (με μπύρα/κρασί) +2€ για ποτό
Από το δεύτερο ποτό / μπύρα οι τιμές διαμορφώνονται σε 6€/4€ αντίστοιχα.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 23:00, το εισιτήριο εισόδου ξεκινάει στις 24:00.

Πληροφορίες για τον χώρο - DeathDisco

To DeathDisco είναι το καινούργιο new wave club της πόλης! Βρίσκεται σε μια περιοχή που τα τελευταία χρόνια τείνει να γίνει η Μέκκα του εναλλακτικού clubbing, το Ψυρρή, μόλις 100 μέτρα από το σταθμό του Θησείου και στεγάζεται σε ένα διώροφο κτίριο εντυπωσιακής minimal / industrial αισθητικής.

ΗΣΑΠ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΗΣΕΙΟ
ΜΕΤΡΟ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ