Tom Demac

Η ομάδα Symposium παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Αθήνα τον Tom Demac, ένα από τα πιο ανερχόμενα ονόματα της διεθνούς ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής σε ένα απολαυστικό live-dj set το Σάββατο 9 Μαρτίου στο bios.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 09-03-2013 22:30
Τοποθεσία Bios
Την βραδιά θα ανοίξουν ο Poka και οι Elijah Simmons b2b Socrates.

Είσοδος: 7 ευρώ & 5 ευρώ*

O Tom Demac έρχεται από την Μ.Βρετανία και άρχισε να ασχολείται με το DJing και την μουσική παραγωγή από πολύ νεαρή ηλικία. Με επιρροές από Detroit techno, house, electronica και hip-hop, ο Tom δημιουργεί ένα μουσικό κολάζ με τις σκέψεις του. Μετά τις σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων κυκλοφορίες του στην MindyourHead Records και στην Mindtours, δημιούργησε την δική του ετικέτα με τίτλο Electronique  Audio με τον προσωπικό του βαθύ, minimal, funky ήχο. Το 2012 υπήρξε μια πολύ δραστήρια χρονιά, με πολλά  releases και remixes σε μερικά από τα πιο επιφανή labels της underground dance σκηνής, όπως  Hypercolour, Liebe*Detail, Μurmur Records, My Favorite Robot Records,Pets Recordings, Suara, Vitalik Recordings κα. Η εμφάνισή του στο Βoiler Room ως headliner στη νύχτα της εταιρείας Hypercolour έκανε τον γύρο του κόσμου. Με gigs στα μεγαλύτερα κλαμπ του κόσμου όπως Fabric, Space-Ibiza, Mulletover και Freerotation και remixes στις παραγωγές του από  τους Soulphiction, Luke Solomon, Jamie Jones, Wolf and Lamb και Dave Aju, ο Tom Demac  έχει καταφέρει να είναι περιζήτητος.

Το Σάββατο 9 Μαρτίου, το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να τον απολαύσει από κοντά, καθώς θα βρεθεί στα decks του bios σε μία από τις πιο παραγωγικές περιόδους της καριέρας του σε ένα μοναδικό πάρτι.   http://www.youtube.com/watch?v=zhGXEkjmIls

*Στέλνετε email μέχρι τις 8 Μαρτίου στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για τα εισιτήρια των 5 ευρώ.

Πληροφορίες για τον χώρο - Bios

Κέντρο συνάντησης για τις τέχνες και τα μέσα του σήμερα

T. 210 3425335