Ti Dop Party

Τα Ti Dop party επιστρέφουν στο καθιερωμένο τους ραντεβού στο γνωστό στέκι στην Αγία Παρασκευή, Play - Πλέει, με μια μεγάλη έκπληξη.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 12-12-2012 21:00
Τοποθεσία Play-Πλέει

Στην παρέα των Rpg και Mr. Soundproof θα βρίσκεται ο Sparky-T ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ιστορία του ελληνικού Hip Hop και ίσως ο καλύτερος Έλληνας dj στον χώρο αυτό.

Αυτή την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου Ti Dop Party με τον μοναδικό Sparky- T στο Play- Πλέει από τις 21:00 και μετά!


Sparky - T Bio:

Ο Sparky-T γεννηθείς το 1971 ξεκίνισε από πολύ μικρή ηλικία τα βήματά του ακούγοντας και συλλέγοντας μουσική. Το 1986-87 άρχισε να εμπλέκεται με το Hip Hop και το Djing επηρεασμένος ακούγοντας το "Adventures of Gmf" και το set του Dj cheesy για το DMC του 1986. Έτσι λοιπόν πήρε μέρος στο διαγωνισμό το 1991 το οποίο και κέρδισε και εκπρωσώπησε την Ελλάδα στο World Dj Championship. Στην πορεία κέρδιζε κάθε DMC μέχρι το 1997 όπου και σταμάτησε μέχρι το 1999 όπου συμετείχε και πάλι σαν μέλος πλέων των FF.C ένα από τα σημαντικότερα ελληνικά group στην ιστορία της ελληνικής σκηνής. Στην ιστορία του ως καλλιτέχνης έχει συνεργαστεί δισκογραφικά με πάρα πολλά groups και τραγουδιστές, όπως και για πολλά άλλα μουσικά projects. Έχει υπάρξει συμπαρουσιαστής σε κανάλι της τηλεόρασης όπου παρουσίασε το scratching για πρώτη φορά στην Ελλάδα, παραγωγός στον ραδιοφωνικό σταθμόwww.turntableradio.com, καθηγητής στο τμήμα της SAE για το Djing και αυτή την στιγμή συνεργάζετε με το ελληνικό σχήμα Stavento.

Πληροφορίες για τον χώρο - Play-Πλέει

Τηλ. 210 6083988