Through Music We Save Children's Lives

Φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση στο club Maze, σε συνεργασία με την Evolution και τους εργαζόμενους της RB Hellas, για την υποστήριξη του παγκόσμιου οργανισμού Save the Children.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 28-09-2014 17:00
Τοποθεσία Maze Open Air Club

Οι εργαζόμενοι της RB Hellas ενώνουν τις δυνάμεις τους με τις ομάδες Evolution, MOVE, Street Outdoors, Delta.Alfa.Lamda, Cannibalradio.com, Desighnwars.com, UP Radio 88,6 Fm  και τον μουσικό πολυχώρο Maze για την οργάνωση μιας ξεχωριστής εκδήλωσης, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν εξολοκλήρου για την υποστήριξη του παγκόσμιου φιλανθρωπικού οργανισμού Save the Children.

Η εκδήλωση θα πλαισιώνεται από γνωστούς DJs και παραγωγούς της εγχώριας ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής καθώς και εικαστικούς καλλιτέχνες από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Designwars.com, οι οποίοι θα δημιουργούν ζωντανά πάνω σε καμβά κατά τη διάρκεια του event. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα από video projections το έργο που πραγματοποιεί η Save the Children για την υποστήριξη των άπορων παιδιών σε όλο τον κόσμο. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους τους φίλους!

Περισσότερες πληροφορίες για την δράση του οργανισμού και για το event θα βρείτε στα παρακάτω links:
http://www.savethechildren.org.uk/
http://www.justgiving.com/teams/rbgreece2014
https://www.facebook.com/evolutiongreece?fref=ts
https://www.facebook.com/mazeathens?fref=ts
https://www.facebook.com/pages/Street-Outdoors/582502908525260?fref=ts
https://www.facebook.com/deltaalfalamda?ref=ts&fref=ts
https://www.facebook.com/cannibalradio?fref=ts
http://www.designwars.com/
https://www.facebook.com/radio886?fref=ts
https://www.facebook.com/pages/Marias-Playground-for-Save-The-Children/

Το Save the Children αποτελεί τον Νο1 παγκόσμιο μη κερδοσκοπικό οργανισμό με στόχο την άμεση βοήθεια σε παιδιά που το έχουν ανάγκη καθώς και την αποτροπή θανάτων από αιτίες που μπορούν να αντιμετωπισθούν. Ο Οργανισμός δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 120 χώρες και κάθε χρόνο βοηθάει περισσότερα από 125 εκατομμύρια παιδιά, εστιάζοντας στους τομείς της Υγείας, της Εκπαίδευσης και  της αντιμετώπισης της Πείνας.

Πληροφορίες για τον χώρο - Maze Open Air Club

To MAZE είναι ένας καινούργιος χώρος, ένα νέο open air dance stage το οποίο δημιουργήθηκε έπειτα από την συνένωση ανθρώπων που αγαπούν την μουσική και πιστεύουν ότι η αθηναϊκή underground μουσική σκηνή είναι ακόμα ζωντανή κι αναπνέει μέσα από events που τη σέβονται και την προμοτάρουν ανάλογα.

ΜΑΖΕ σημαίνει λαβύρινθος, είναι το μέρος όπου μπορείς να χαθείς, να απομακρυνθείς από κάθε τι που σε κουράζει, από πράγματα συνηθισμένα. Είναι ένας χώρος όπου μπορείς να ανακαλύψεις μια άλλη πλευρά αυτής της πόλης τη νύχτα! Δεν θα το βρεις σε μέρη όπου ίσως έχεις συνηθίσει να βγαίνεις, ούτε ανήκει σε λίστες κοσμοπολίτικες.

Εντάσσεται στην περιοχή του Βοτανικού, σε έναν δρόμο όπου μόνο ψάχνοντας θα τον βρεις κι η διαδρομή θα σου θυμίσει κάτι από τις παλιές καλές εποχές του clubbing, εκεί όπου πήγαινες μόνο εάν ανήκες στην τάξη των αληθινών clubbers που αναζητούσαν τη σωστή ηλεκτρονική μουσική, τον κατάλληλο ήχο αλλά και ξεχωριστό φωτισμό.