Theodore

Theodore

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, o Theodore θα μας παρουσιάσει τραγούδια από το επερχόμενο δεύτερο album του αλλά και τραγούδια από το ντεμπούτο άλμπουμ  του  με τίτλο “7” καθώς και διασκευές αγαπημένων κομματιών.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 20-12-2013 22:00
Τοποθεσία Koo-Koo Live Music Bar
 

Ο Theodore, με έντονα avant garde στοιχεία, καταφέρνει να συνεπαίρνει τον θεατή, τόσο με την μουσική του ταυτότητα όσο και με τη εκρηκτική σκηνική του παρουσία, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό performing act. Η μουσική του έχει σαφείς επιρροές από τη σύγχρονη Brit  pop  (εξάλλου ζει στο Λονδίνο), τους Muse και τους  Radiohead,  με πολλά σημεία που παραπέμπουν στη  “μελωδικότητα και την μελαγχολία του Jeff Buckley και του Nick Cave,  με μια κινηματογραφική ποιότητα που φέρνει στο μυαλό soundtracks από ταινίες του Tim Burton”,  αλλά και τη σαγηνευτική  μουσική θεατρικότητα των Tiger Lillies. Ο Theodore  σε κάθε live εμφάνιση του νέου καλλιτέχνη δημιουργεί  ένα κινηματογραφικό τοπίο, άλλοτε ονειρικό και σκοτεινό και άλλοτε έντονο και παθιασμένο. Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, ο Theodore με 8 μουσικούς θα είναι στο ΚοοΚοο Club, σε ένα σίγουρα ενδιαφέρον live!  

“7” : Αγαπημένες φιλοσοφικές αναζητήσεις που ενσωματώνονται σε μια σημαντική καλλιτεχνική προσπάθεια που συνδυάζει τη μουσική, το θέατρο, οπτικά και ακουστικά ερεθίσματα. Σε κάθε τραγούδι το σκοτάδι εναλλάσσεται με το φως, πότε στο μυστηριώδες ρομαντικό και σκοτεινό Λονδίνο και πότε στην πολύχρωμη Αθήνα. Μια έντονη αντίθεση που οδηγεί σε ισχυρές εκρήξεις ήχου. Ο Έλληνας μουσικός, συνθέτης, ερμηνευτής και στιχουργός, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη βρετανική πρωτεύουσα, οργάνωσε σειρά συναυλιών μετά την ολοκλήρωση του πρώτου του δίσκου υπό την επίβλεψη του μουσικού παραγωγού Clive Martin και του τραγουδοποιού Βασιλικού. Ο Theodore μετά το ντεμπούτο album  «7»  ετοιμάζεται για το δεύτερο, συμπληρώνεται από τη νέα του  δουλειά που εξελίσσει ταυτόχρονα ένα νέο ύφος, παρέχοντας στον καλλιτέχνη εύφορο έδαφος για νέους μουσικούς πειραματισμούς, αυτή τη φορά σε ένα πιο σύγχρονο φόντο.  

www.theodore-music.com

www.facebook.com/pages/Theodore-Music/372244469504420       

www.youtube.com/watch  

 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00

Είσοδος:  12€ (με ποτό)

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: PHONOGRAPH 2106698343, 6944866338

Πληροφορίες για τον χώρο - Koo-Koo Live Music Bar


Τηλ. 2103450930
www.kookoo.gr