search

Θέατρο Badminton

Στρατού, Άγιος Ιωάννης Ρέντης 182 33, Ελλάδα

The Russian National Dance Show 'Kostroma'

The Russian National Dance Show 'Kostroma'

12 Νοε 2011 00:00

Θέατρο Badminton

The Russian National Dance Show 'Kostroma'

Οι εκρηκτικοί Ρώσοι χορευτές με τα άλματα του...  1 εκ.δολλαρίων!

50 χορευτές επί σκηνής...300 μοναδικά και άκρως εντυπωσιακά κουστούμια...βιντεοπροβολές, ειδικά εφέ στο πιο γνωστό και φαντασμαγορικό υπερθέαμα το οποίο μετά  από μια παγκόσμια περιοδεία, έρχεται-για πρώτη φορά- και στην Ελλάδα!

Οι τιμές των εισιτηρίων αρχίζουν ΑΠΟ  20€
(παιδικά ΑΠΟ 10€)

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Σημεία προπώλησης:
Ηλεκτρονικά, στο www.ticketnet.gr
Θέατρο Badminton (Τηλ.:210 88 40 600)

Πληροφορίες:  6948 26 12 12


«Κάποτε ήταν πολεμιστές...αλλά τώρα είναι οι πιο γνωστοί χορευτές!!»
 Sunday Herald Sun
«Αξίζει να δείτε τον αριστοτεχνικό χορό τους  με τα εκθαμβωτικά κουστούμια, τα ιδιοφυή άλματα και τις πιρουέττες τους και όλα αυτά με μια εκπληκτική ταχύτητα και ακρίβεια...»
The Sunday Mail
«Απίστευτα χρώματα, απόλυτη διασκέδαση. Να περιμένετε..το απροσδόκητο..!».
Gold Coast Sun

Εαν ρωτήσετε κάποιον που δεν είναι Ρώσος τι του έρχεται στο μυαλό όταν ακούει την έκφραση « Ρωσική κουλτούρα», το πιο πιθανό είναι να σας παραθέσει ένα, κάποια, η και όλα τα παρακάτω: τη Μπαλαλάϊκα, την Βότκα, το χορό των Κοζάκων, τη Μπαμπούσκα και πιθανόν την Περεστρόϊκα!

Η ρωσική κουλτούρα ωστόσο είναι πιο πλούσια από τα παραπάνω κλισέ και στις 12 &  13 Νοεμβρίου  στο Θέατρο Badminton μπορείτε και εσείς να δείτε το πόσο, μέσα από το φαντασμαγορικό υπερθέαμα «KOSTROMA» το οποίο θα παρουσιασθεί από την Εθνική Ακαδημία Μπαλέτου της Ρωσίας για πρώτη φορά στην Ελλάδα!  
 Το  Russian National Dance Show “Kostroma”είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και εντυπωσιακά χορευτικά show, που έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο, από την Ευρώπη έως την Αυστραλία.
Με 50 χορευτές επί σκηνής, πάνω από 300 μοναδικά κοστούμια, όλα ραμμένα και κεντημένα στο χέρι, ειδικά για την παράσταση, στολισμένα με πέρλες, ασήμι και χρυσό (τα οποία σύμφωνα με δήλωση του μάνατζερ του χορευτικού συγκροτήματος είναι από τα πιο ακριβά κουστούμια παγκοσμίως με συνολική αξία ...πάνω από 1 εκ. Δολλάρια!!) , πλούσια σκηνικά, video προβολές, τεράστιες κούκλες και ειδικά εφέ, το show είναι από τις πιο ακριβές παραγωγές της Ρωσίας.
Το πρόγραμμα παρουσιάζει όλη την ιστορία της Ρωσίας, από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσής της μέχρι σήμερα, μέσα από ένα έξυπνο μείγμα  παραδοσιακών, λαϊκών και κλασικών χορών και εντυπωσιακών σκετς  και περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία που μπορεί να σκεφθεί κανείς σχετικά    με τη ρωσική κουλτούρα. 
 Το πρώτο επαγγελματικό θέατρο χορού "Κοστρόμα" ιδρύθηκε το 1991 στην πόλη Κοστρόμα, όπου έζησε ο Μιχαήλ Ρομανόφ, ο πρώτος τσάρος της δυναστείας των Ρομανόφ. Οι ιδρυτές του μπαλέτου, Γιούρι και Έλενα Τσαρένκο, κατάφεραν να μεταφέρουν και να συνδυάσουν την τεχνολογία του 21ου αιώνα με αρχαίες λαϊκές παραδόσεις και έθιμα, που είναι η πηγή της έμπνευσής τους, καθώς πιστεύουν ότι το έθνος που ξεχνάει την καταγωγή του είναι καταδικασμένο σε πνευματικό θάνατο.

Τα περισσότερα από τα μέλη του Μπαλέτου "Κοστρόμα" προέρχονται από διάφορα μέρη της Ρωσίας και είναι επιλεγμένα με πολύ αυστηρά κριτήρια.
Παρά το γεγονός ότι οι ρίζες και η έδρα του Μπαλέτου είναι η πόλη Κοστρόμα, η φήμη του έχει απλωθεί σε όλο τον κόσμο, καθώς παντού έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής από το κοινό.
Κάθε παράσταση καταπλήσσει με την ομορφιά της σύλληψης, την απαράμιλλη δεξιοτεχνία των συντελεστών, τον επαγγελματισμό και την προσοχή στις λεπτομέρειες.
Το  Russian National Dance Show “Kostroma” για δύο εκρηκτικές χορευτικές παραστάσεις το Σάββατο 12 & την Κυριακή  13 Νοεμβρίου  στο Θέατρο Badminton. Μια υπερπαραγωγή που θα μείνει αξέχαστη!


×