The Kids Are Alright Vol.2

Heretic presents
THE KIDS ARE ALRIGHT Vol.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 11-10-2014 22:00
Individual Price 10.00€
Τοποθεσία Ρομάντσο
2

DFA Records Stage:
SHIT ROBOT
MARCUS MARR
SURAHN (live)

Opening Act:
BLUE LAGOON (Kormoranos)
Closing act:
BAD SPENCER (Yes It Does!! Sure It Does!!)

NEEDLESS Stage:
CHRISTIAN PANNENBORG
CHEVY (Needless)
DIMITRI PAPAIOANNOU (En Lefko 87.7)

Είσοδος: 10 ευρώ
Οnline προσφορά για τα πρώτα 200 εισιτήρια με 8€*

The Kids are alright and back!

Μετά τα ατέλειωτα μακροβούτια, τους γλυκούς καλοκαιρινούς έρωτες και τους ξέφρενους χορούς, ήρθε η ώρα για το The Kids are alright Vol.2!

Μετά το πρώτο επιτυχημένο ξέφρενο πάρτι, το The Kids are Alright επιστρέφει  δυναμικά το Σάββατο 11 Οκτωβρίου, με ένα dream line up, φέρνοντας στην Αθήνα  εκλεκτούς παραγωγούς της DFA Records  από την Νέα Υόρκη να καταλαμβάνουν το κεντρικό stage του Ρομάντσο, και  ένα από τα σημαντικότερα mobile party της Αθήνας, το Needless στο δεύτερο stage της βραδιάς!

DFA RECORDS Stage
Η DFA Records, με ιδρυτικά μέλη τους Tim Goldsworthy, Jonathan Galkin και James Murphy (εγκέφαλο των LCD Soundsystem αλλά και πολυσυζητημένο παραγωγό του Reflektor των Arcade Fire πλέον), είναι αναμφίβολα μία από τις επιδραστικότερες ανεξάρτητες δισκογραφικές των ’00 και μία από τις πρώτες που συνδύασε τον post - punk ήχο της Νέας Υόρκης με τη σύγχρονη χορευτική σκηνή!

Στο DFA Records Stage θα βρεθεί ο Ιρλανδός DJ - παραγωγός Shit Robot, χαρακτηριστικό  όνομα της εταιρείας, ο οποίος μετρά ήδη δύο προσωπικούς δίσκους με συμμετοχές μεταξύ άλλων των James Murphy, Nancy Whang, Alexis Taylor και Reggie Watts, αλλά και ένα από τα νέα δυνατά χαρτιά της DFA, o Marcus Marr. O Marr, πολυοργανίστας, τραγουδοποιός, μηχανικός ήχου, μανιώδης συλλέκτης μουσικής, παραγωγός και DJ, ήδη ξεχωρίζει με την πρόσφατη κυκλοφορία του single The Music, που βρέθηκε στο Νο3 του SPIN ανάμεσα στα καλύτερα dance κομμάτια της χρονιάς, ενώ αναμένεται ο προσωπικός του δίσκος να κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες.

Το κεντρικό stage θα φιλοξενήσει ακόμα ένα όνομα της DFA Records, τον Surahn, υπεύθυνο για το radio hit Watching the world, σε μία από τις σπάνιες σόλο live εμφανίσεις του. Ο Surahn δεν είναι άλλος από τον μόνιμο live κιθαρίστα των Empire of the Sun, ενώ οι κατά καιρούς συνεργασίες του καλύπτουν ένα αρκετά αλλόκοτο φάσμα, από τους Αυστραλούς The Swiss μέχρι τον Usher!

Το άνοιγμα της βραδιάς αναλαμβάνει ο Blue Lagoon (εγκέφαλος του Κορμοράνου και πολυεργαλείο όπως δηλώνει!), ενώ ο Bad Spencer, ιδρυτικό μέλος και βασικός DJ του πετυχημένου mobile party Yes It Does!! Sure It Does!!, κλείνει τη βραδιά έως το ξημέρωμα!

NEEDLESS Stage
'Ένα από τα δημοφιλέστερα και πιο δραστήρια mobile party στην Αθήνα, το Needless, καταλαμβάνει το δεύτερο stage του Ρομάντσο με επίτιμο καλεσμένο, για πρώτη φορά στην Αθήνα, τον Γερμανο-χιλιανό Christian Pannenborg. Δεινός συλλέκτης βινυλίου και μέλος του δημοφιλέστατου The Record Loft - δισκάδικο στο Βερολίνο. Με ένα ήχο που καλύπτει από electro και proto-house μέχρι underground disco και σύγχρονο leftfield χορευτικό club ήχο, αποτελεί ένα από τα καλά κρυμμένα μυστικά του Βερολινέζικου underground. Μαζί του ένας - ευθέως ανταγωνιστικός προς αυτόν-συλλέκτης, ραδιοφωνικός παραγωγός, λάτρης του καλού παγωτού, ο γνωστός Δημήτρης Παπαιωάννου. Την τριάδα συμπληρώνει ο resident DJ του Νeedless, Chevy.

Are the kids alright??

*Προπώληση Εισιτηρίων από τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου: Viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και από όλα τα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Ιανός, Reload και Seven Spots