The DeathDisco Opening Party

Top 5 guest dj set's by:

S.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 24-08-2013 21:00
Individual Price 5.00€
Τοποθεσία DeathDisco
Stefanatos, Francesca, Spiros BlackCat, G. Safelas, G. Papanikolaou, Panos Dread, Eva Sam, Makis Serafeimidis, Marilia, Sir Demian, Manos K, G. Mantonanakis, C. Aggelopoulos, G. Moraitis, Curehead, Malice F, K. Koutsogiannis, After Dark, Jeremy, Leo Skiadas

Το Σάββατο 24 Αυγούστου το DeathDisco βάζει τέλος στις καλοκαιρινές του διακοπές και επιστρέφει στην ενεργό δράση! Και το κάνει αυτό με ένα πάρτι που έχω την εντύπωση οτι είναι το πάρτι με τη μεγαλύτερη συμμετοχή από dj's που έχει γίνει ποτέ στα μέρη μας! 'Ολοι οι φίλοι dj's που θα έχουν επιστρέψει στη πόλη δίνουν το παρόν παίζοντας ένα top 5 αγαπημένων τους κομματιών για να υποδεχθούμε όλοι μαζί τη νέα σεζόν του DeathDisco με τις πιο αγαπημένες μας μουσικές! Οι συμμετoχές είναι ήδη 17 και περιμένουμε και άλλες!

Το DeathDisco επιστρέφει συντόμως και η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει!!

Είσοδος 5€ (με μπύρα/κρασί) +2€ για ποτό

Από το δεύτερο ποτό / μπύρα οι τιμές διαμορφώνονται σε 6€/4€ αντίστοιχα.

Πληροφορίες για τον χώρο - DeathDisco

To DeathDisco είναι το καινούργιο new wave club της πόλης! Βρίσκεται σε μια περιοχή που τα τελευταία χρόνια τείνει να γίνει η Μέκκα του εναλλακτικού clubbing, το Ψυρρή, μόλις 100 μέτρα από το σταθμό του Θησείου και στεγάζεται σε ένα διώροφο κτίριο εντυπωσιακής minimal / industrial αισθητικής.

ΗΣΑΠ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΗΣΕΙΟ
ΜΕΤΡΟ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ