The Death Disco Birthday Party - warm up

Το Death Disco γίνεται δύο χρονών και το γιορτάζουμε με τους αγαπημένους μας dj's στα decks και εσάς που μας χαρίσατε μια ακόμα Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Η χρονιά! H Παρασκευή 13 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στην EBM, Industrial σκηνή και στα decks θα ανέβουν 20 dj's! Θα κληρωθούν 30 t-shirts που έχουν φτιαχτεί αποκλειστικά για τα εορταστικά πάρτι του Death Disco!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 24:00 και η είσοδος είναι 5€ (με μπύρα / κρασί)

.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 13-03-2015 21:00
Individual Price 5.00€
Τοποθεσία DeathDisco
p style="text-align: justify;">Το Death Disco γίνεται δύο χρονών και το γιορτάζουμε με τους αγαπημένους μας dj's στα decks και εσάς που μας χαρίσατε μια ακόμα Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Η χρονιά! H Παρασκευή 13 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στην EBM, Industrial σκηνή και στα decks θα ανέβουν 20 dj's! Θα κληρωθούν 30 t-shirts που έχουν φτιαχτεί αποκλειστικά για τα εορταστικά πάρτι του Death Disco!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 24:00 και η είσοδος είναι 5€ (με μπύρα / κρασί)

Πληροφορίες για τον χώρο - DeathDisco

To DeathDisco είναι το καινούργιο new wave club της πόλης! Βρίσκεται σε μια περιοχή που τα τελευταία χρόνια τείνει να γίνει η Μέκκα του εναλλακτικού clubbing, το Ψυρρή, μόλις 100 μέτρα από το σταθμό του Θησείου και στεγάζεται σε ένα διώροφο κτίριο εντυπωσιακής minimal / industrial αισθητικής.

ΗΣΑΠ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΗΣΕΙΟ
ΜΕΤΡΟ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ